Dålig dag...


-Washington sommaren 08-
Fy vad jag mådde dåligt när denna bilden togs. Över 40 gradig värme, hög luftfuktighet och ingen skugga - det blev för mycket och så dåligt som jag mådde när denna bilden togs tror jag aldrig att jag ahr mått (möjligtvis ett par minuter senare då jag bröt ihop).. Nä, resan var underbar - men JÄVLAR vad varmt!


God eftermiddag!
FYFAN vilken dag! Jag vet inte vad det är som resulterade i att jag fick kämpa som ett djur idag - MEN det fick jag. Jag blev inte klar med frontningen, inte med extrakollen på varor jag fik i uppgift att göra av chefen, inte fixa ettiketter, inte packa upp och bocka av tobaken och inte hjälpa till vid kassan. Superbra jobbat (eller inte). Det enda jag faktiskt han (med massa massa stress) var att beställa frimäreken... Nä, usch vilken usel dag, är lite rädd för vad chefen ska ha för åsikt om det.

Åkte iallafall in om Willys påvägen hem (haha, liten omväg ^^) för att köpa med torbulle då de brukar vara slut på ICA vid denna tiden - så jag lyckades haffa den sista och nu sitter jag och mumsar på min älskade bulle och är lite småarg. Ska svara på lite mail och vid 18-tiden är det girls night med Lotta♥

Vad har ni för planer för eftermiddagen och kvällen?

Kommentarer
Postat av: Y

Vad tråkigt att dagen inte var den bästa, hoppas att kvällen blir bättre!

Själv ska jag bara ta det lugnt ikväll :)

2009-09-16 @ 16:54:25
URL: http://johannablondie.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jo,jag kan rita och läsa och sånt,men det blir också långtråkigt i längden.. :/

Nej jag har inte hoppat av skolan! Jag är bara sjuksrkiven,jag hoppas jag får börja om snart :) Jag går trean på gymnasiet :) Vad gick du för linje?

2009-09-16 @ 17:59:11
URL: http://umbrellastorm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hoppas du får ett bra slut på dagen iaf!

Jag har vart på öppningen av ica maxi, sedan tränat två gånger, vart på möte osv:)nu blir det idol o mys i soffan!

2009-09-16 @ 19:12:49
URL: http://kryckan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0