Bad day och träning

Godkcäll på er!
jag är nyss hemkommen efter en minst sagt effektiv och intensiv dag! Jobbet ska vi inte ens tala om - det var KAOSmycket att göra och jag var såå nära på att säga upp mig och bara säga att nu pallar jag inte mer. Det hela började när jag kom bakom någon förm av trkator/plöjare till åkrar när jag körde till Lund - detta resulterade i att vi tog oss fram i en hastighet av 20 km i timmen på en 90 väg. Dock var denna tracktor/plöjare så bred, att det inte gick att köra om. Sedan kommer jag ut på motervägen och vad sker där? JO, det är stillastående! Jag höll på att få panik! Klockan tickade på och närmande sig kvart i nio men jag stog still på vägen. Efter mycket om och men började det röa på sig och vi körde fram i en hastighet av 10-30 km i timmen... Kvart i nio springer jag in på jobb, bytar om och börjar fixa kassorna. Då talar chefen om att jag har en vagn med varor som ska packas upp.. En PROPPFULL VAGN + HELA GOLVET var vad han menade, bröd ska frontas, kyl likaså, dagstidningar ska upp, kassan ska bemannas och det finns en miljon saker till som ska göras. Dessutom visar det sig att jag ska handla till TVÅ familjer idag samtidigt som kassaarbetet, jag ska packa upp nya tidningar och retunera de gamla, blommor ska upp och nytt bröd ska prickas av och läggas upp. Dessutom kommer chefen hela tiden med nya saker jag ska göra eller ändra på eller nya enkäter som skulle läggas in i datorn... Detta blev bara för mycket och allt kändes skit. Jag stressade på och försökerte verkligen hinna med allt, men tyvärr blev inte vagnen klar...


Sedan av det av till Entré och SATS för lite underbar träning. Körde för lite själv medan jag kollade på Top Model, försökte få ut lite av fustrationen och sedan kom mamma och mormor och vi testade på SATS Flow och Pilates. Det var nämligen "menyträning" idag vilket innebar att passen var 30 minuter så man skulle hinna med at testa ett par stycken. Jag kom verkligen fram till hur viktig träningen är för mig och hur viktigt det är för mig att träna själv - men mer om det senare... Vid sju-tiden stack vi hem till mormor och morfar och käkade grymt mycket sushi och soppa och nu har vi nyss kommit hem. jag sitter här med en jättekopp vaniljte med massa massa soyamjölk och ett gäng riskakor. Fick lite sug efter middagen nämligen.. Nu vänta lite slappande innan sängen.
Så trots en usel dag belv avslutningen härlig..

Vad har ni gjort idag?

Kommentarer
Postat av: Marie

Får man fråga varför du dricker soya mjölk ist för vanlig?

Undrar varför det är så många som väljer det före vanlig mjölk, blir så sugen på att testa, men vet inte, jag är ju inte alergisk!Vilken soya mjölk använder du ? :)

2009-09-15 @ 21:27:15
URL: http://fitforfightforlife.blogg.se/
Postat av: Molly

Oj jäklar, skönt för dig att få komma hem nu :p

2009-09-15 @ 22:56:15
URL: http://lifeofmly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0