Det man minst vill höra...

Jag kämpar ju med att få bukt på mitt godissug och vad man INTE vill då är att pappa ska komma ner efter att man har ätit en bastant middag (pytt i panna med rödbetor och sallad) och berätta att han och brosan ska ner till affären för att handla något gott inför fotbollen ikväll. Det skrek till innom mig men jag bestämde mig för att följa med ändå... Jag köpte med mig lite barer som allti är bra att ha hemma (även om pappa inte uppskattade sorten - men jag byter ju faktiskt inte ut mat mot dem utan tar dem som ett kompliment) och sedan cola fick följa med mig hem, men då var frågan... Vad skulle jag ha för "gott" ikväll som inte tiggade igång sockersuget? Ett paket oreos fick följa med hem, men dem ska jag inte öppna idag (eller ev. ta måttligt med kakor) men det är alltid bra att ha hemma (dock kan jag inte bestämma om de räknas som godis/och inte inta-kategori eller som smaksatt riskake-/knäcke-bättre val-kategori.. vad hade ni räknat det som?!) annars köpte jag en förpakning kanelknäcke som jag kan mumsa på och jag vet att jag har riskakor hemma. Är ganska stolt över mig själv vill jag meddela, trots att det känns hårt att gott emot ett mörk choklad eller glass! (inte för att jag har sug eller något sådan efter det utan mest för att jag hade chansen och för att det är såååå gott!)

Kommentarer
Postat av: Nikolina

åh jobbigt.. lycka till darling! hoppas det går bra <3 va handlar provet om? fattade inte haha :D

2009-05-05 @ 20:12:43
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: Lotten

Jadu...jag brukar inte äta oreos, men de kan nog räknas som "det bättre valet" om du vill:)Fast å andra sidan när det var en del som kommenterade dina små portioner för ett tag sen så var ju ditt svar bla att du ätit en nutrilettbar nån timme innan. Så tyvärr byter du nog ut en del av maten i allafall. En bar kan ju vara ett "mellanmål" fast då får man ju inte dra ner på lunch/middag för det gör man ju inte när man äter

"vanliga" mellanmål...

Ha en trevlig kväll och plugga inte ihjäl dig!

2009-05-05 @ 20:30:10
Postat av: Anna

Duktig du är som står emot! Jag står också emot på vardagar för det mesta, inte för att gå ner i vikt utan för att jag helt enkelt tror att min kropp mår bättre av frukt och mer mat på vardagarna och sen kan jag unna mig på helgen och verkligen njuta av det. Och även om det nog är inte vad du vill höra måste jag vara ärlig och säga att Oreos räknar iallafall jag som sånt man inte "ska" äta på vardagarna om man försöker hålla sig bort från annat sockrigt. Är själv bra på ursäkter och släpper jag på en sak släpper jag på allt. Glass = mjölk etc, haha.

2009-05-05 @ 20:35:52
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

nej inte roligt att få höra sånt! =)

2009-05-05 @ 20:53:48
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Lotten: nej, det jag skrev då var att jag en stund efteråt tog en bar för att jag fortfarande var hungrig... inte att jag nyss hade ätit en bar så jag orkade inte äta mat

2009-05-05 @ 20:59:59
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tänk inte så mycket på kategorierna är mitt råd. Ät kakorna då du är sugen helt enkelt :) kram

2009-05-05 @ 21:39:18
URL: http://goodgonebad.wordpress.com
Postat av: Anonym

förut åt jag BARA mat/frukt/nyttigt men nu har jag börjat med naturgodis och jag förätermig. det är gott, men jag vet inte... jag kan som inte behärska mig. det är inte så att jag äter ett kilo, men känner jag suget så kan jag inte motstå det. fan. jag som var så disciplinerad... :)

2009-05-06 @ 12:23:15
Postat av: Emelie

Jag kämpar med samma sak, socker är som en drooog man kan aldrig få nog. Men vissa stunder går det bra och vissa inte :). Jag hejar på dig och mig!

2009-05-06 @ 12:24:19
URL: http://cookieswithmilk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0