"Ångra aldrig!"

Jag dras åt två håll - två röster varav den ena vill ge mig en massa massa ångest för allt jag åt igår medan en andra rösten säger att jag ska lyssna på det som "Blondinbella" så effektivt har sagt (nu hittar jag inte citatet såklart, men ungefär i stil med) att hon har lovat sig själv att aldrig ha ångest för det hon äter eller för hon ser ut. Hon har lovat sig själv att inte ångra det goda här i livet och jag tycker det är så jädrans bra sagt! Jag vill också kunna lyssna till det, men sammtidigt så finns ångesten där. Jag dras åt båda håll. Ångesten kommer och då intalar jag mig själv vad Isabella har sagt och verkligen försöker printa in det i huvudet. Det går en liten stund, men sedan kommer tankarna igen - och såhär fortsätter det! Jävlans (ursäkta!) att det ska vara så svårt, men om jag tillräkligt många gånger försöker få in det i huvudet, vist måste det gå till slut?!

Jag ska fortsätta att kämpa för att få en så bra dag som möjligt!
Jag ska klara det!
Jag ska inte ha ångest för det jag äter  - det är en del av vardagen.
Jag ska unna mig livets goda!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Du är stark gumman! Du är en förebild för du kämpar alltid på så bra. Du kommer klara detta. Tänk på hur långt du redan har tagit dig.

Jag tror på dig!

<3

2009-05-09 @ 09:06:01
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: Louise

Gumman! låt inga dumma tankar ta över nu.. vi har kommit alldeles för långt för att ge upp. Ätstörningen försöker dra dig tillbaks nu genom att ge dig jobbiga tankar/känslor. Men stå emot. Tänk logiskt; både du & jag behöver gå upp MINST 4-5kg. eller hur? då kan vi lika gäran unna oss under viktuppgången ;) nej, fortsätt äta som du gör.. du har ju inte blivit tjock av det än liksom! skulle du äta "för mkt" så hade du ju märkt det redan nu isf..kramar

2009-05-09 @ 09:29:00
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: M

Usch ja känner igen det där - kvällsångesten är värst :(. Något jag försöker med är att inte äta så mkt innan man ska gå och lägga sig för då är risken för ångest uppenbar för mig utan att försöka äta mer under dagen. Kämpa på idag och dra inte ner på ngt!PUSS

2009-05-09 @ 09:46:32
URL: http://mavie.bloggsida.se
Postat av: Kajsa

Ja - du är en riktig kämpe.

Ja - du är värd att få må bra och njuta av livets goda.

Ja - du är jävligt stark!

Se nu till att ha en riktigt bra lördag och ta hand om dig, kramkram!

2009-05-09 @ 09:47:31
URL: http://kajsakontroll.blogg.se/
Postat av: Sandra

Du klarar det! kämpa på bara.

2009-05-09 @ 09:52:05
URL: http://goodgonebad.wordpress.com
Postat av: moa

2009-05-09 @ 12:52:50
Postat av: moa

förlåt för den tomma kommentaren däruppe!försök tänka att igår var en annan dag, så du ska inte ha ångest för det idag. utan försök ta nya tag den här dagen och gör det till en bra dag!

2009-05-09 @ 12:54:23
URL: http://moaornberg.blogg.se/
Postat av: isa

självklart ska du klara det! because you're worth it;)sv: i know..är bara jävligt rädd :/ Hans nånting heter läkaren, fast jag har inte träffat honom än.. har du gått/går där ?

kram

2009-05-09 @ 13:35:14
URL: http://isan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0