På besök

Mamma är iväg idag och pappa skulle därför handla maten - ganska lätt att gissa vad han skulle köpa eftersom det i stort sätt alltid är samma - pasta, grädde, bacon + tillbehör.
Dagen middag blev därför en pastaröra bestående av stekt kyckling, bacontärningar, cream bonjour, matlagningsgrädde, ruccula, coctailtomater som han sedan rörde i fullkornsspagetti i. En riktig utmanarmiddag kan jag meddela, det var ganska jobbigt - men genom att prata om en massa kul undertiden så gick det okej nu är ångesten däremot på besök kan jag meddela... Känns mindre kul - med tanke på morgondagen och jag vill verkligen vara fri från alla dessa tankar då. Så jag ska göra det bästa för att alla tankar ska försvinna denna kväll och att morgondagen ska bli super!

Jag vill så gärna bevisa att allt är bra - därför tar jag mig ibland vatten över huvudet och äter ÄNNU mer bara för att bevisa för andra att jag kan - det är ofta detta som bidrar till ångesten och uppsvullenhetskänslan - delvis även så idag... Jag är så trött på att alltis känna att jag har något att "bevisa", det är DEN känslan jag hatar, det är DET som gör att det är så jobbigt att vara hemma....

NÅGON SOM KÄNNER IGEN SIG?

Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag känner igen mig i det du skriver om att alltid försöka bevisa något. Men man måste försöka inse att så inte alls är fallet, det är ingen som kräver något utöver det vanliga hos en, även fast det känns så.

2009-06-02 @ 19:03:44
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Ideal idiot

Jag skulle förmodligen också känna på samma sätt eftersom pasta är en riktig, riktig utmaning för mig. Med grädden till dessutom. Men det känns bra att trots allt höra att det gick ner, jag hoppas också på att kunna äta en liknande middag inom en snar framtid, det lät ju trots allt gott :) se till att övervinna tankarna tills imorgon!!

2009-06-02 @ 19:12:57
URL: http://idealidiot.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jo, fast om det inte är någon som "tvingar" en att äta den typen av mat så är det väldigt svårt att äta sånt! Tänk på att det är ett steg i rätt riktning. Anorexi är skit!!

2009-06-02 @ 19:33:34
Postat av: Lovisa

Jag känner igen mig men kämpa på det kan bli bättre !!

2009-06-02 @ 20:07:59
URL: http://mellanhimmelohelvete.blogg.se/
Postat av: carolina

jag förstår att det var jobbigt, men du...en dag eller två i veckan med lite grädde i maten är ingen fara, det vet vi ju =) maten lät god iallafall, var den det? :)

2009-06-02 @ 20:08:41
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Ida

du är himla stark <3

2009-06-02 @ 20:19:29
URL: http://lycklida.blogg.se/
Postat av: Sarah

Den enda du behöver bevisa något för är dig själv vännen. Allt du gör idag och alla steg du tar ska leda dig mot ett fritt, friskt och lyckligt framtida liv. För DIN skull! Dags att vara lite ego bruttan! Puss<3

2009-06-02 @ 21:32:10
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: elin

det blir så. när man gör framsteg förväntar man sig att andra förväntar sig att man ska gå framåt hur mkt som helst. det blir så för de flesta av oss. men ta det lugnt, allting är i ditt liv, för dig så det ska ju självklart formas efter din vilja och vad du kan.kram

2009-06-02 @ 22:27:15
URL: http://foreverhopeless.blogg.se/
Postat av: Anonym

du kämpar på så bra rebecca och du kommer fixa detta. kan du inte komplettera med näringsdrycker om det blir för jobbigt att äta så mycket mat? ha en trevlig bal imorgon. Kramar

2009-06-02 @ 22:56:18
Postat av: Vilde

åja! Värkligen! Därfor jäg vill flytta och bo utan mina foräldrar tills hösten,m känner mig liksom aldrig fri hemma...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0