Tröööööööött

En otrolig trötthet har slått över mig idag...
Jag var så pepp hemma på att träna, begav mig iväg till bussen och åkte in - superglad. Komm in i träningssalen på SATS och plötsligt slår en grym trötthet över mig. Hela jag blir trött. Huvudet, benen, kroppen, armarna - ja allt och den kommande träningen blir riktig seg och tråkig - trots bra program på tv... Blev inte ens "varm" av den träningen jag lyckates åstakomma utan istället ställde jag mig i en lång dusch, begav mig in på Hemköp och satte mig sedan på en bänk och drack pepsi. Jag orkade inte ens gå runt på Entré och fördriva tiden tills bussen kom utan istället satt jag där rakt up och ner på en bänk och väntade på att klockan skulle gå.

Sedan kom bussen, jag åkte hem och lagade lunch och drack upp resterande av den iskalla pepsin... Men är jag piggare? Nej, jag är så trött att det inte är sant. Just nu längtar jag bara tills att kvällen kommer och ag kan krypa upp i siffan under en filt med ett gott choklad och bara mysa. Det blir en tidig kväll - för imorgon jobbar jag igen, sex dagar i sträck denna gång... behöver jag ens säga att jag inte ser fram emot det?

Kommentarer
Postat av: cecilia

usch då , tkr att man brukar vara trött innan träningen men piggna till när man väl är där (; , men men...det var det (:ha en bra kväll!

2009-07-10 @ 18:55:56
URL: http://ceciliaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0