The day after - onsdag

Godmorgon!
Jag sitter just nu i trädgården med en portion gröt och hallonsylt och försöker vakna till liv. Caramell är ute och blir rastad och njuter verkligen så jag känner liksom inte att jag kan gå in... Det ser ut att blir en fin dag idag, just nu är det nästan 17 grader och det är inte så mycket moln på himlen och dom som är där är väldigt tunna - så ordsan för en bra dag är hööööga!

Somsagt, igår hade jag verkligen inte en bra dag, allt gick verkligen emot mig och det jag skrev om igår var bara ett par av sakerna, så ja - ni kanske inser att jag verkligen hade en usel dag vilket såklart resulterade i att jag verkligen inte kunde somna på kvällen. Är man uppspelt så är man och då finns det inte mycket att göra åt saken... Därför känner jag mig väldigt väldigt trött idag, jag har inte alls fått den sömnen jag behöver utan skulle lätt kunnat sova ett par timmar till. Men nu bär det snart av till jobb. Jag ska äta lite mer frukost och sedan ta in Caramell och packa väskan och sedan bär det av. Idag vet jag dock inte vad som sker, för egentligen ska jag fronta i affären - men jag vet inte om tjejen som var sjuk igår är tillbaka vilket gör att det ev. blir kassaarbete. I dagsläget vet jag inte ens vilket jag helst hade velat, för just nu känns båda jobbiga och mindre kul... men men..

Ikväll blir det nice iallafall, ska äntligen träffa Emma då i stan och bara ha det trevligt! UNDERBART!

Vad ska ni göra idag?

Kommentarer
Postat av: Jessica

Åh, vad skönt att det kommer att bli bra väder. Här är det i allafall jätte bra väder och det ger ju extra krafter, så då kanske det blir en bättre dag för dig i dag!

2009-07-29 @ 11:40:26
URL: http://dramaticlife.blogg.se/
Postat av: Sanna

Ha en bra dag :)

jag ska träffa en kompis som jag inte sett på två månader!

2009-07-29 @ 14:00:32
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Billy

Idag ska jag var ute så mycket som möjligt, njuta av vädret och gott sällskap.Önskar dig en bra dag..Kram*

2009-07-29 @ 16:26:57
URL: http://rubyred.blogg.se/
Postat av: carro

jaha okej tack:)

2009-07-29 @ 19:37:48
URL: http://carolinahoglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0