Smile..

Back from work again...
Det blev "bara" 30 minuters "övertid" jag fick stanna - inte för att det räknas in i timmarna, men jag var inte klar och jag hade redan lämnat så pass mycket arbete till killen efter mig, så det var lika bra att försöka få detta fixat iallafall. Och det gick ju ganska bra, det sätter sig väl tillslut hoppas jag...

Dagen har gått lite bättre än igår, fast iofs så är det stor skillnad mellan att stänga och öppna - så det kanske beror på det. Men jag ska fixa det - egentligen vet jag att det är nu i början det är jobbigast - men det är så svårt när man ska lära sig allt på kort tid och när man sedan ska klara det själv! Idag blir det iallafall en myseftermiddag och en slappkväll. Vi ska grilla fläskfile och äta med pommes (i think) och rostade rödbetor med fetaostöverdrag. Ska blir riktigt kul att testa.

Vad har ni haft för er idag?

Ikväll är det dessutom Allsång på skansen... Inte för att jag tittar på det - men det är ganska ofta jag säger att jag ska göra det ^^ haha... Ja, vi får väl se vad som sker - men en lugn kväll blir det iallafall. Det blev ingen träning idag heller då pappa ska spela golf och jag hade bilen - men det kanske behövs lite slappande nu efter en lång dag. Jag kan ju om jag skulle vilja sticka in och träna imorgon istället.

vackra blommor - fotade på min student

Kommentarer
Postat av: Sanna

Skönt att det verkar kännas bättre med jobbet!

jag har tränat, jobbat och fikat idag :) bra dag!

2009-07-07 @ 21:13:14
URL: http://kryckan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0