Pluffsig?!

Idag har jag haft känslor jag inte har haft på mycket länge... Känslor av pluffsig och uppsvälldhet. Jag vet inte om det är det faktum att jag bar höga jeans istället för shorts eller leggings eler det faktum att vägning ska utföras denna vecka med något av päronen mina - men något har det iallafall varit och känslan har sutttit i sedan jag vaknade denna morgonen. Kändes konstigt att uppleva det så "starkt" och det var/är inte speciellt trevligt alls. Jag är så troligt lycklig att det är så pass sällan denna känslan kommer nuförtiden... med andra ord har det varit en psykiskt ansträngande dag, även om det inte har varit det centrala. För det är något jag tror är viktigt att lära sig - att bara för att man har en "dålig kroppsdag" så får det inte blir det centrala i vardagen (just nu kan jag ju säga att det centrala är att jag är helt gråtfärdig för att jag tappade min nya mobil i kullerstenen och den fick repor - jag är VÄLIGT känslig när det gäller sådant). Iallafall har jag tagit beslutet om att vägningen blir tidigast imorgon för efter denna dagen är det inte det smartaste att ta en vikt - utan istället ska jag gå emot allt, köpa hem B&J och sätta mig med boken Miles to go, iPoden i öronen och njuta av allt vad livet har att innebära.


Old pic - B&J - Miles to go

Att leva och kämpa handlar inte om att aldrig falla - utan att resa sig upp när man gör det!

Kommentarer
Postat av: camilla

Du är så otroligt duktig som kämpar på så bra varje dag!

Jag har läst din blogg varje dag i över ett år nu och har märkt stora framgångar!

Själv känns det som att man står kvar och trampar på samma ställe.

Måste försöka ta körkort snart.

Ville bara säga att du är en toppentjej=)

Massa kramar

2009-07-21 @ 19:36:44
Postat av: Helena

Är det något vågavtal du har med dina föräldrar? Hur ofta gör ni det? Ditt eller deras initiativ? Blir bara nyfiken. Följer din blogg men har aldrig kommenterat. Känner igen hur du haft/har det även om jag inte skriver om det på min blogg.

Lycka till, du verkar vara en så himla stark person!

2009-07-21 @ 20:26:28
URL: http://motmaraton.blogg.se/
Postat av: sandra

Ett väldigt klokt citat, så borde alla tänka! Kram

2009-07-22 @ 00:21:07
URL: http://lillasana.blogg.se/
Postat av: J

Såg dig igår i stan. Tänkte bara säga att du är ursöt i verkligheten, precis som på bild:) detta är första gången jag kommenterar i din blogg, vill passa på att säga att jag tycker du är väldigt duktig som kämpar på! Klokt beslut att låta vägningen vänta! Du är stark!

2009-07-22 @ 09:12:01
Postat av: Anonym

Jag tänker på dig. Och på mig.

2009-07-22 @ 13:45:55
Postat av: Rebecca♥

J: Nä men gud, gjorde du? Thihi.. tack<3 Du skulle kommit fram och sagt hej, fast iofs var jag irriterad igår (för att jag tappade min mobil i kullerstenen^^) så det var kanske tur;) var såg du mig? :D Tack för din fina kommentar <3

2009-07-22 @ 16:11:52
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: J

Nej.. det hade jag inte vågat:) Jag hade säkert skrämt dig:P Halkade in på din blogg för ett halvår sen kanske, sen fortsatte jag läsa av bara farten. Du har alltid så fina bilder, och så är du b&j-freak precis som jag. hehe. Jag satt på uteserveringen vid mormors bageri så gick du förbi där:)

2009-07-24 @ 07:54:34
Postat av: sara

varför får bara fula tjejer anorexi? försöker ni kompensera?

2011-06-02 @ 19:08:35
Postat av: Rebecca

Sara: Du måste vara en av de mest patetiska människorna på denna jord.

2011-06-03 @ 02:18:59
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0