Paniiik(artat)

Jag säger bara en sak... stägningen var HEMSK. Kaosmycket folk i affären sista timmen vilket resulterade i att jag inte han fixa något av det jag skulle och därmed var tvungen att göra detta efter kl. 21.00. på en kvar blir det jädrigt snävt och jag stressade som bara dem. han inte på 15 minuter - men det gick ändå ganska bra. Eller nej, inte bra - men jag blev klar innan halv iallafall, sen om det är rätt är en annan femma.


bilden kommer härifrån


Nu sitter jag här och belönar mig med en skål tjock yoghurt med frusna hallon, kanel, torkade dadlar, torkade papayabitar och lite torkad banan. Helt underbart gott och precis vad jag behövde. Jag var nära en panik ett tag i slutet av stägningen^^ haha...så nu passar nervarvning bra. Ska fika något till och innom kort sängen, jag öppnar ju imorgon och är minst sagt utmattad nu ^^ haha... Fast först måste jag ju pilla lite med min nya telefon eftersom jag inte hunnit med det.

Vad har ni haft för er idag?


Kommentarer
Postat av: -ELINA-

Hej, besök gärna min blogg;)

2009-07-14 @ 23:12:23
URL: http://denfinasteelina.blogg.se/
Postat av: Sanna

Låter som att det är fullt upp på jobbet? Du får försöka tänka på de positiva sakerna, typ lönen och att du kanske får några trevliga arbetskamrater? (Hm, ska jag säga som insett att jag inte kan jobba just nu...) Jaja, det är alltid lätt att ge goda råd till andra.

Min dag har inneburit promenader, gymträning och middag med bästa kompisen!

2009-07-15 @ 01:22:04
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: carolina

mums vad gott! men övning ger färdighet gumman, dina kollegor kan inte räkna med att du kan allt de första gångerna. det sätter sig efter ett tag!

2009-07-15 @ 08:19:05
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0