Ledig!

Godmorgon!
Jag känner mig trött i kropp och huvud idag - så det är riktigt underbart att vara ledig. Det behövdes kan jag meddela, tyvärr kommer veckan med sex arbetsdagar alltid att vara mycket mycket jobbig och t.o.m nu när jag är ledig tänker jag på att jag måste jobba nästa helg. Inte det roligaste - speciellt inte då alla andra (familjen) har semester och kommer vara hemma och hitta på en massa roligt.... Idag blev det till att sova till nio, skönt men även då kändes det kämigt att vakna. Broan åkte till stugan i småland idag för att vara där över helgen med mormor och morfar, något jag också hade tyckt var mysigt för att komma hemmaifrån en stund. Dock är jag så rädd för att det inte ska "blir som ledigt" när man är där och det blir lika jobbigt när man börjar jobba sen igen. Så för nu och ett tag frammåt får jag nog vara hemma och vela upp mig helgen jag är ledig. mest så att jag har nya krafter och orkar motiveta mig till att återgå till jobbet - för det är INTE det lättaste!


Idag är tankarna att det ka bli lite träning. Tänkte sätta mig i bilen och åka in till Sats kring 11 tiden - dock har jag inte så höga krav på passet utan det hanlar mest om att komma iväg, ha det bra och njuta... Känner att det behövs och trots allt är ju den bästa träningen den som blir av! Sean blir det hem för dusch, raka ben, fixa och måla naglar och bara njuta av resterande av dagen. Solen skiner nu även om det är helt blött ute (ser ut som om det har varit ösregn) så om det fortsätter såhär blir det nog att jag sätter mig i trädgården, släpper ut Caramell och läser en bok! INTE helt fel! Det handlar somsagt om att leva och ta till vara på dagen!

Vad ska ni göra idag?

Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag ska på Storsjöyran och kolla artister!

2009-07-31 @ 10:03:45
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Maj

okej vad bra! :) Hur är vädret hos er?

2009-07-31 @ 11:08:35
URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: missh

Hey!!!

Jag använder WHEY-80, som jag köper online fr www.gymgrossisten.com

Jag rekommenderar det verkligen!!!

Billigt (jämföreldse me andra märken), bra konsistens, o framförallt GOTT!! :)

De har många goda smaker o brukar ha "en månadens smak" också vilket e kul tycker jag! så man kan variera sej!

som jag skrev förut så gillar inte jag att blanda det som en drink me vatten el mjölk, som de flesta gör, lr som man "ska" göra, utan jag blandar i yoghurt, fil eller me ksella o funlight, då blir det som glass!

även toppen att blanda i maträtter som tex köttfärssås om man vill ha extra protein i maten, då väljer du naturell smak istället!

om du vill ha fler exakta tips om detta o tips på vilka smaker som e goda så kan du höra av dej igen! jag har smakat allla!!

KRAM O HA EN BRA DAG!

2009-07-31 @ 12:02:06
URL: http://www.misshart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0