Kvällsupdate


GOD KVÄLL på er!
Hur är allt denna torsdagskväll?
Här är det fin, fint - fast jag märkte att jag blir lite bitchig när jag kom hem. Det hela utlöstes egentligen av att andra familjemedlemmar ALLTID öppnar MIN post och alltid med ursäkten "Jag trodde det var till mig". Vist det är bara bankpapper, studiepapper, abonnomangspapper osv. Men ändå... Jag vill ju öppna MIN post SJÄLV!

Annars har dagen varit bra. Träningen gick fin, fint och sedan bar det av till jobb. frys idag vilket inte är speciellt kul (läs: jag HATAR det!) Min klastrufobi i kombination med den kylan är ingen hitt om jag får säga det själv. Men annars gick allt bra även om det på slutet blev stressigt när jag och M blev överfallna av bröd^^ haha.. Stägningen gick också bara bra idag (tror jag) så det var nice.

Nu sitter jag här med digistivechoklad och riskakor och myser. Ska läsa lite bloggar och sedan sätta mig med boken Miles to go och varva ner. ikväll/natt ska jag ev. aggera chafför till mammi och pappi som är ute och festar till det på någon stor golftävling här i skåne. Imorgon är jag ledig och den dagen planerar jag att njuta av. Träna, gå i stan kanske, hyra film, laga mat, mysa och vila ut mig lite för sedan jobbar jag ytterliggare sex dagar i steck - så vila ut sig är nödvändigt!

Vad gär ni denna kväll?
vad har ni gjort idag?

Kommentarer
Postat av: Josse

173.7 cm, hihi ;D

2009-07-23 @ 22:13:10
Postat av: simone

Men gud, vad vacker header, älskar citaten! :) Haha, vad mysis med digistive, underbart gott! :)

2009-07-24 @ 00:31:21
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Laila♥

Tips på att stå emot sötsug :) ♥ Puss

2009-07-24 @ 01:19:33
URL: http://blog.lailaaziz.com
Postat av: carolina

jättebra att du prioriterar vila! shysst du är som agerar chaffuör, haha, roligt att det är barnen som får göra så åt föräldrarna tillslut ;)här blir de tockså mys ikväll, skulle jobbat men är fortfarande sjuk =(

2009-07-24 @ 09:41:05
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0