Kämpar...

Godkväll på er!

Hur har eran dag varit?
Njutit av solen och värmen kanske? Just nu måste jag säg atta det är riktigt sjukt varmt ute. Kvavt och varmt - vist jag älskar värme, men detta är en konstig värme ^^ haha.. det är över 30 grader ute och klockan är sju på kvällen, men man ska inte klaga. Det hade ju kunnat regna och då hade vi inte varit lyckligare.

Jag har jobbat hela dagen, eller jag fram till halv 4 ungefär och sedan var jag hemma vid halv 5 - så det känns verkligen som om man har jobbat hela dagen, men men... När jag kom hem var jag heeelt slut - så jag satte mig på altanen med mamma och pratade lite. Jag har inte gjort ett dugg vettigs sedan jag kom hem för jag är heeelt slut!


jag satt och fitade i trädgården när jag kom hem - så härligt och perfekt tidsfördrift!


Det är så mycket nytt man ska lära sig på jobb hela tiden - vilket gör att alla tankar bara slår bakut i huvudet - så hjärnar går verkligen på fullvarv och jag kämpar på som bara den, men det jävlans inte lätt att lära sig hela systemet, allt som ska göras och hur man ska göra det på en dag. För varje dag är det nya uppgifter och imorgon slutar tjejen som hjälper mig vilket innebär att när jag kommer på måndag - så är jag heeelt själv! Ja, jag längtar ju inte kan jag meddela. Det var som jag sa till mamma och pappa idag och även något jag har tänkt på flera gånger under dagen - att ALDRIG har jag jobbat så hårt, kämpat så mycket och VERKLIGEN gjort mitt bästa hela tiden - och ändå har det aldrig varit tillräckligt. Det är alltid något jag missar, något jag inte hinner med, något jag undrar över, något jag inte har lärt mig - ja, jag antar att ni förstår. Men det känns så jobbigt när man verkligen gör sitt YTTERSTA för att allt ska bli bra, men så blir det bara fel. Men men, jag hoppas jag vänjer mig och lär mig så småningom....Ni ska snart slippa alla inlägg om jobbet - men det är bara nu för att det är så nytt! Det lovar jag!

Vad har ni gjort idag?


Kommentarer
Postat av: Billy

För varje dag som går lär du dig nya saker. Om ett tag kommer du kunna det du behöver och du kommer hinna med det du ska..Tror ingen förväntar sig mer av dig än det du redan gör

2009-07-01 @ 19:47:57
URL: http://rubyred.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-07-02 @ 00:20:01
Postat av: Carro.

Det känns ju alltid så i början, du kommer kunna ALLT alldeles snart, men man kan bara inte få in allt i huvudet på en gång! Det tar sin lilla tid. =)

2009-07-02 @ 19:15:55
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0