Home again!

Godkväll!
Jag är nyss hemkommen och har ätit lite. Lasagnen som pappa gjorde igår... Inte min favoritmat precis, men men, det får ju gå ändå^^ haha.. Jobbet idag gick... well, helt ok. Sjukt mycket att göra och jag skulle retunera en jädrans massa tidningar vilket tog praktiskt taget hela dagen + att jag sedan skulle hinna med sjukt mycket annat också. Men tillslut var jag klar - men det var precis på pricken när jag slutade. Eller okej, jag hade en sak kvar, men det bara han jag inte.

Annars har eftermiddag vart skön. har varit i stan och myst och sedan åkte jag hem. Nu är jag helt mörbultad men ska ta en tur till affären för att se om jag hittar något för kvällen. MEN DET BÄSTA AV ALLT ÄR ATT NU ÄR JAG LEDIG T.O.M MÅNDAG! Helt fabolous! Men det behövs, för jag är verkligen mentalt trött så lite pause kommer att sitta fint!

Vad har ni haft för er idag?
Just nu skiner solen här i skåne och det är riktigt varmt ute - inte helt fel sådär på kvällen... Kanske man skulle sätta sig i solen och läsa lite? Det blev inte om jag tordde ikväll, för egentligen skulle mina föräldrar på kalas - men barnet blev sjuk så allt blev inställt vilket tyvärr gjorde mig en aning besviken. Jag hade tyckt det var skönt att ha huset för mig själv en stund denna kväll, men men... man kan inte få allt här i livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0