Heeeeelp... Mac!

Jag har en lite frågor som jag hoppas någon av er kan hjälpa mig med. För det är tydligen ganska många av er som själv har Mac istälet för PC och eftersom jag nyss bytat så är allt lite rörigt.....
Hur insallerar man msn på Mac? Jag får verkligen inte det att fungera...
Sedan undrar jag också Om man kan andvända samma photoshop till Mac som till PC? jag är ju sååå beroende av mina redigeringsprogram!

Är det något annat man bör tänka på så får ni ju gärna komma med den informationen också - för just nu känner jag mig ganska lost in space kan man vill säga!

Kommentarer
Postat av: carolina

ooh, snygg liten väska till macen! tycker dem datorerna är så fina, men jag vågar inte köpa dem just för at jag är så rädd att jag inte ska frstå mig på dem :P

2009-07-28 @ 12:36:08
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Cecilia Rosell

Det finns ett speciellt msn som är till för Macdatorer! Gå in på msn´s hemsida så står det något i stil med "Msn för Mac"Visst kan man använda samma photoshop som på Pc, det fungerar alldeles utmärkt. Lycka till!!

2009-07-28 @ 12:37:00
URL: http://rosselleri.blogg.se/
Postat av: Good girl

Såg att förra kommenteraren sa att man kan använda samma program på mac som pc men där håller jag inte med. det har ialla fall inte funkat på min mac. Mac kräver speciella mac-versioner som finns att köpa. Precis som att väldigt få spel fungerar på en mac.

2009-08-01 @ 14:58:00
URL: http://goodgonebad.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0