Harry Potter


Magisk Harry Potter-premiär!
Bild: Posh24

Nu har äntligen den nya Harry Potter filmen, Harry Potter and the Halv Blood Prince haft premiär. Jag är inte precis en av dem som har följt böckerna slaviskt (helt ärligt har jag bara läst de två första sidorna i första boken när de kom ut - sedan tröttnade jag) men jag har dock ändå sett alla filmerna (mycket för att pappa alltid fick förtidsbiljetter från jobb till filmerna) och det har blivit lite obligatoriskt att ändå se dem. För ett par år sedan när vi hade översvämning i källaren (och därmed mitt rum) så kunde vi inte ha fest för mig på min födelsedag utan istället gick mamma, pappa, jag och brosan ut och åt och sedan kommade vi på den förra filmen som nyss hade haft premiär på bio, helt perfekt lösning.

På onsdag - den 15 juli fyller jag år och då har även  har Harry Potter and the Halv Blood Prince premiär i Sverige och eftersom jag både jobbar den dagen och dagen efter så blir det inget direkt firande för mig då, utan det tar vi på helgen istället. Nu är frågan - kanske skulle man försöka gå och se filmen på premiären, jag menar - jag vill ju ändå se den....
Ska ni se filmen?

Kommentarer
Postat av: Hannah♥

Va bra :D Samma här! Visst har du tagit körkort?

Tack så mkt! :)

2009-07-10 @ 11:53:05
URL: http://hanniilove.blogg.se/
Postat av: Hannah

Jag har läst alla böckerna flera gånger och sett alla filmerna så jag ska definitivt se den! :)

2009-07-10 @ 12:53:19
URL: http://sinnerhannah.blogg.se/
Postat av: Billy

2009-07-10 @ 17:43:04
URL: http://rubyre
Postat av: Billy

Ska definetivt se filmen, får se om jag gör det på bio eller senare när den kommer på dvd. Men se den lär jag göra hur som helts..sv: Härligt med ett träningspass. Du får passa på när du är ledig. =)

2009-07-10 @ 17:44:17
URL: http://rubyred.blogg.se/
Postat av: Sanne

Jag ska se den! Men det blir på torsdag istället för på premiären. ^^ Ha det bra /S

2009-07-12 @ 21:12:12
URL: http://sanneo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0