En Förtjusande Man

Jag älskar verkligen att läsa, har alltid gjort och kommer förmodligen alltid att göra. Dock är det något som tyvärr aldrig prioriteras och jag känner ofta inte att jag har tid att sätta mig med en bok - trots att det är någor jag verkligen älskar och när jag väl börjar att läsa, då blir jag helt fast i det.

Iallafall så är en av mina favoritförfattare Marian Keyes och jag har många av hennes böker. Min all time favorit book är faktiskt också från hennes samling - nämligen "En oväntad semester" som jag tidigare har skrivit om HÄR. När jag fyllde år för en vecka sedan - så hade mamma och pappa köpt den nyaste boken i hennes samling till mig, nämligen "En förtjusande man" vilken är en bok som jag gått och längtat efter sedan den kom ut på marknaden. Så jag är glad, glad, glad och när jag har läst klart Miles to go - så ska jag gräva ner mig i denna boken. Tjock är den också så jag kommer att ha sysselsättning ett bra tag framöver. Men vad gör det? Jag HATAR när man är helt inne i en bok, verkligen har kommit in i handlingen och deras liv och så SLUTAR boken. Med andra ord så kombineras känslan av "Gud-vad-skönt, nu-har-jag-läst-klart-denna-boken-och-jävlar- vad-bra-den-var-och-nu-får-jag-börja-på-en-ny-bok med känslan, NEJ-vafan-inte-kan-väl-boken-vara-slut! Nu-måste-jag-ju-börja-med-en-ny-bok-med-en-annan-handling." Haha, ja, ni förstår kombinationen va?! Inte det lättaste om man säger så, men båda känslorna är ganska underbara trots allt! Jag är iallafall superglad att även denna boken nu tillhär min samling och jag ska verkligen bli bättre på att prioritera min läsning - det är ju så wounderful!

Gillar ni att läsa?

Kommentarer
Postat av: Malin

Den är jättebra! :) Jag läste den på engelska och älskade den.

2009-07-23 @ 10:34:34
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Emelie

jag älskar att läsa,läserböcker hela tiden! :D

2009-07-23 @ 11:11:03
URL: http://umbrellastorm.blogg.se/
Postat av: Sandra

Älskar oxå att läsa! Marian Keyes är en stor favorit, har de flesta av hennes böcker :D Läste just charming man på engelska:)

2009-07-23 @ 11:28:18
URL: http://saaka.blogg.se/
Postat av: Cassandra

Jag älskar också att läsa och Marian Keyes är en underbar författare :) Sophie Kinsellas böcker är också bra , alltså inte bara hennes shopaholic seria utan de andra böckerna hon har gjort :)

2009-07-23 @ 11:31:08
URL: http://enbloggomsandrasliv.blogg.se/
Postat av: Good girl

Jag läser bara på sommaren och julen - dvs. då jag är ledig. Lite synd för egentligen tycker jag om det och borde göra det så mycket oftare.

2009-07-23 @ 11:47:33
URL: http://goodgonebad.wordpress.com
Postat av: Sanna

Jag älskar att läsa! Just nu läser jag en mycket gripande bok som heter "Veronica bestämmer sig för att dö" som är skriven av Paulo Coelho. Har du inte läst den rekommenderar jag den skarpt!

Idag ska jag ut på långpromenad, träna och laga mat med bästa kompisen! Ha en bra dag!

2009-07-23 @ 12:10:24
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Tippie

Haha jaa :) Jag funderar på Nova, tror du de skulle passa?:)

2009-07-23 @ 13:36:16
URL: http://tippie.blogg.se/
Postat av: carolina

älskar att läsa, men är oftast för rastlös, så jg behöve rnågot spännande. gillar alla böcker av johan ajvide!

2009-07-23 @ 13:42:48
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Billy

Fullkommligt älskar att läsa.

Läste "Sista chansen" av Marian Keyes för ett tag sedan och vart förvånad över hur bra den var. Hade inte så höga förväntningar, så nu har jag bestämt att fler av hennes böcker ska läsas.

2009-07-23 @ 13:51:47
URL: http://rubyred.blogg.se/
Postat av: elin

Nu är jag hemma igen å nu ska vanan med att kommentera tas upp.Böcker är fantastiskt roligt, det är givande, motiverande och lärorikt. Jonas Gardell och Maria Ernestam är favoriter.kram elin

2009-07-23 @ 15:27:06
URL: http://foreverhopeless.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag känner såväl igen den känslan. Jag älskar att läsa, gör det mest hela tiden. Inte så konstigt då heller att jag ska läsa litteraturvetenskap i 3 terminer nu :) ska bli så kul.

2009-07-23 @ 17:00:59
URL: http://popbitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0