A greate thing called "training"

God (trött) kväll!
Hoppas eran dag har varit super - min har väl varit lite sådär. Käkade en stor frukost i morse och drog sedan in till stan och tränade. var supertaggad - men efter ett tag kände jag hur trött jag var i både kroppen och huvudet, så passet gick väl sådär. Inte bra, men inte så dåligt som det ibland gör. Så ett mediumbra pass kan man väl kalla det. hade velat göra mer styrka för armarna, men det får bli nästa gång. Jag är nämligen betydligt starkare i benen och magen - men armarna är jag riktigt usel i - så det är främst dom jag vill träna upp.


Iallafall så är det alltid lika trevligt att komma till Sats, de som jobbar där är supertrevliga, men lite pinsamt är det att varje gång jag kommer så vet dom att jag vill byta kanal på tv:n, så nu bryr dom sig inte ens om att jag gör det själv nu. Varje gång jag är påväg till receptionen så hämtar dom kontrollen ^^ haha... vad kan jag säga, mycket av min träning är planerad utifrån vad det är på tv. Det blir så mycket lättare då^^

Det är hur som helst en riktig befrielse att komma dit. Hemma på morgonen var jag trött, grinig och utmattad - det kändes som om jag skulle börja böla när så. Jag bara kände att det är inte såhär jag vill ha det - jag vill ha regelbunda arbetsider på ett ställe jag verkligen gillar och där jag inte behöver vara "rädd" för någon. Men när jag väl kommer iväg till sats är det en underbar känsla i kroppen. Atmosfären är så underbar och alla är så glada och trevliga. Det är riktig lycka i kroppen jag känner när jag är och tränar. Visst att passen ibland inte går super - men kroppen och psykel orkar olika mycket från dag till dag, det är bara att acceptera. Men även om jag har haft ett superbra pass, ett mindre bra eller ett usel - så är det endå en pirrande och lycklig känsla jag har när jag lämnar träningslokalerna. Känner ni igen er?

Iallafall så tänkte jag att jag skulle unna mig något idag som jag varit för snål att lägga pengar på innan, så jag gick i i hälokostaffären och köpte mig en stor kall vanilj-protin och energy drink och sedan in på pressbyrån och köpte thorbulle och sist in på hemköp och köpte pepsi som jag åt och drack påväg till bilen (som jag parkerar en bit bort på McDonalds eftersom det är gratis där^^). Helt underbart och det kändes så bra - ja, allt förutom det faktun att jag var tvungen att åka till jobbet. Satt ett tag på McDonalds parkering och bara njöt av den underbara känslan jag hade i kroppen från träningen och sedan åkte jag in till jobb.

Måndagar på jobb är ingen dag jag gillar (haha - vilken dag är det) men idag var ganska jobbig, stressad mycket och dessutom stängde jag med ägarens fru vilket alltid är jobbigt. Dessutom drog vi över rätt rejält och det strulade med kvittona i kassan + att jag hade löst in checkar som inte gällde osv. Men men, nu är jag hemma iallafall och sitter och äter lite. Snart blir det sängen också, men först blir det nog lite bloggläsning och pillade på min nya dator<3

Kommentarer
Postat av: carro

hejhej! Jag brukade läsa din blogg förut men nu var det ett tag sedam så jag vad det är för jobb du har fått? :)

2009-07-27 @ 23:22:40
URL: http://carolinahoglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0