14 juli 09

Först och främst - Ett stort Grattis till Kronprinsessan Vitcoria som idag fyller år. När jag var liten var jag ganska insatt i kungahuset osv. och jag såg alltid hennes födelsedag på tv på kvällen. Jag hade även en stor dröm att få åka till solliden och vara med på födelsedagsfirandet för jag tyckte det var så coolt. Nu har dock intresset avtagit - men det är trots allt  dagen/kvällen innan min egen födelsedag, så man kommer ihåg lite saker som man alltid brukade göra ^^.

Idag är det somsagt den 14 juli. Solen strålar och det är nästan 23 grader ute. Riktigt härlig dag och jag vaknade för en liten liten stund sedan och sedan har jag ätit frukost och snackat med mormor om födelsedagspresent. Jag ska få mina skor, så på fredag bär det av in till stan för att köpa min små älsklingar!

Annars idag ska jag ev. ner till en radioaffär här i byn och se om dom hittar vad felet med min högtalare i bilen är - det kommer bara ljus från den ena nämligen. Sedan blir det jobb som gäller igen - stägning även idag och igårkväll kom jag på att vissa pengar var fellagda. Så nu är jag supernervös och HATAR verkligen när det blir fel så! FAN FAN FAN... Nu är jag supernervös för hur allt ska "stämma" när hon som sköter ekonomi räknar samman allt...

Vad ska ni hitta på idag?

Kommentarer
Postat av: Good girl

Jag tror du kan vara lugnt, alla gör fel med kassorna ibland. Jag ahr tagit emot ogiltiga sedlar till och med men det var ingen fara på taket med det. Jag lär aldrig göra om det så det är ju positivt!

2009-07-14 @ 10:37:15
URL: http://goodgonebad.wordpress.com
Postat av: Sanna

Alla gör vi fel, det kommer gå bra :) Hon som räknar ihop allt har väl också varit ny någon gång? :)

Kul att du får skorna, hoppas på en bild sen då!

Idag har jag tagit ett otroligt viktigt beslut för mitt eget liv och mående. Jag känner mig rätt lättad, men det är fortfarande många saker som måste fixas innan jag kan hamna helt i ro.

2009-07-14 @ 11:18:50
URL: http://kryckan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0