YOGA

Dagens första pass var YOGA:
Yoga på Sats var mycket trevligt.... Ett stort vitt rum, halvdämpad belysning, en massa levande ljus gjorde det till en underbar upplevelse. Man ska fokusera på andningen och balansen och släppa allt som skulle hända sedan och allt annat man hade i tankarna, något som jag har svårt att göra. Riktigt bra och rofyllt var det och när man väl lärde sig att inte tänka på alla annat man var tvungen att göra under dagen, så kände man att man fick ut något av det. Det var betydligt jobbigare än jag trodde det skulle vara, men inte jobbigt på det sätt som att springa, dansa eller cykla, utan en annan sorts trötthet infann sig  kroppen. En skön trötthet där musklerna började slappna av.... Jag fann även muskler jag inte hade en aning om att jag hade och jag skakade riktigt i kroppen efter vissa övningar...


Vem passar det för?
Det är perfekt för den som måste lära sig att varva ner och som har svårt att slappna av och ta det lugnt! Det passar för den som är stressad och alltid har en massa saker i huvudet och som inte ser något slut på dagen.

Vad är det bra för?
Det är rofyllt, får en att tänka på här och nu och man lär sig andas rätt samt hitta den inre och yttre balansen. Man arbetar med muskler som inte vanligen används och man gör det på ett mjukt sätt. Man är en ny människa när man kommer ut!

Ansträgningsnivå?
Förhållandevis jobbigt ändå för att vara en sådan lugn träningsform, men jobbigt på ett annorlunda och härligt sätt. Inte svettjobbigt utan mer skak-jobbigt. En härlig, rofylld och balanserad jobbighet som är gott för kroppen!

Kommentarer
Postat av: Louise

Svar; 15st! mkt mer än iallafall jag trodde :P

2009-01-25 @ 09:04:48
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: jenny

Åh vad härligt med yoga och dans - mina favoriter! Vad duktig du är som äntligen börjat få träna (läste i tidigare inlägg att du inte tränat på 3 år så antog att du kanske börjat må bättre och fått tillåtelse?!) Hoppas helgen varit bra :)

Kram

2009-01-25 @ 10:25:10
URL: http://jennyoregon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0