Vuxenpoäng och flyt!

Jag tog på mig joggingkorna (mycket skönare att gå i än uggs), min tjocka fjällräven-jacka, min rosa mössa och satte iPoden i öronen och sedan begav jag mig ner till byn. Gick till ICA och pantat lite flaskor som låg på mitt rum och skräpde och köpt sedan lite choklad/naturgodis för pengarna. Sedan gick jag till tatuerings/piercings/skönhetsstudion och köpte en ny piercing och efter det gick jag tillbaka till banken och betalade en räkning. Kändes skönt att vara ute lite i mänskligheten igen och dessutom fick jag lite vuxenpoäng för att jag betalade räkning själv ^^ haha.....När jag sedan passerar busstationen så kommer en Malmöbuss precis då så jag hoppar såklart på den och åker två stationen... Mindre väg att gå hem ju, vilket flyt asså. Jag hade ju aldrig stannat och väntat på bussen, men när dne kommer orcis när jag går förbi, då måste man ju hoppa på den ^^ haha.... Nu är jag hemma igen, har fixat med den nya smycket och kollar nu på Sex and the City igen!

Vad har nu hittat på under förmiddagen?


Kommentarer
Postat av: Cattis

Haha, vilket flyt du haft idag, hihi;)

Själv har jag inte gjort så mycket, pluggat lite engelska bara:)Har förresten frågestund på min blogg, du få väldigt gärna ställa en fråga eller två, hiih:)Ha en fortsatt bra dag!

Kramar!

2009-01-19 @ 13:47:00
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: Miste

Måste bara fråga, lite nyfiken;) När du skriver att du går ner till byn, då tänekr jag mig värsta lilla minimhålan med typ en korvmoj å möjligtvis en ica-butik som stänger typ kl 17 å har stängt på helger, hehe, som i många hålor jag varit i..:P Men jag antar att du menar större när du säger by, med tanke på att det finns tatueringsställe å så?=)Men menar så olika med vissa ord, så skulle vara intressant att veta ungefär hur stor din by är?=)

2009-01-19 @ 18:47:37
URL: http://mistelaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0