Vaxning

Efter att vi hade ätit middag här hemma, som idag var tacos med köttfärs, sallad, tomat, lök, ost för de som ville, jalapenos, sweetchili baked beans (faktiskt gott!), svamp, guacamole, tortillabröd,oliver och tacosås så bestämmde mamma och jag oss för att vaxa benen. Vi har sparat sedan nyår för detta ^^ haha, och nu behövdes det verkligen!

I december var mamma närmligen på en vaxningskurs (hon är ju friskvårdsterapeut, massör och utför ansiksbehandlingar bl.a.) och för ett par veckor sedan kom alla produkter hem till oss, så nu har vi vaxat benen och gudars vad ont det gör. jag förtränger smärtan eter varje gång och tänker "men det gör väl inte så ont?" men JO, DET GÖR DET! haha, nu är vi iallafall vaxade och klarar och efter det satt en varm dusch fint!

Om 4 veckor ska vi göra om det igen och förhoppningsvis har vi lärt oss lite av dagens omgång så det blir ännu bättre reslutat då. För som ni vet, ÖVNING GER FÄRDIGHET! Det känns iallafall nice att veta att man har en mamma som fixar vaxning inför sommaren på en så man slipper lägga 500 spänn för att gå till någon och få det gjort!


Vad man däremot ska tänka på om man vaxar benen, varesig man gå till någon och får det gjort, eller om man fixar det hemma själv, GÖR ALDRIG DET SAMMA DAG SOM DU SKA BORT/SOM DU SKA VISA BENEN, och testa gärna en gång innan den "betydelsefulla dagen" så du vet att du inte reagerar på något av medlena eller får stora utslag!
Se också till att allt vax försvinner från benen om du gjor det själv, då det är svårt att få bort i efterhand!Brukar ni vaxa benen eller kör ni på rakning?

Bild: Louisespa.com

Kommentarer
Postat av: Ellinorjag använder en epilator. den rycker bort håren och håller i ca 1 månad. gör lite ont, men inte så farligt.

2009-01-30 @ 19:46:57
URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: hanna

jag rakar, vågar inte vaxa :/

2009-01-30 @ 20:17:28
URL: http://halshammar.se
Postat av: isa

prövat vaxa benen 1 gång, men fick inte bort allt hår :S så rakar numera...

2009-01-30 @ 21:24:27
URL: http://isan.blogg.se/
Postat av: carolina

jag tycker inte det gör så ont :p "därnere" känns det däremot!

2009-01-30 @ 21:59:48
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Johanna

Haha, jag tycker att det är skönt till och med med vaxning, måste nog vara rätt ensam om det :D Dessutom blir det enligt mig bättre resultat, bara det att det är så mkt dyrare.. :(

2009-01-31 @ 22:16:57
URL: http://mylifemylove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0