Svar på frågor

Här kommer lite mer av svaren på era frågor från frågestunden jag hade för ett tag sedan. har ännu inte hunnit svara på alla för det kom in grymt många! Har ni missat de andra två "svars"-omgångarna så finns dem under kategorin "om Mig" i arkivet!Har du några tips till mig som själv kämpar för att slippa dumma äs tankar?
Försök att tnka på alt bra du kan göra när du är frisk, hur mycket bättre du kommer må. Men försök också lära dig att acceptera dig själv, sluta jämföra dig med andra, sätt upp rimliga mål (inte utseendemässigt) som du strävar efter, hitta en hobby (pyssel eller så) som du kan sysselsätta dig med när ångesten kommer. Prata med familjen när du mår dåligt och isolera dig inte!

Favoritmusik för tillfället?
Just nu lyssnar jag mycket på soundtracket från Mamma Mia filmen, men även Miley Cyrus nya låtar och Britnet spears senaste går varma i iPoden. men jag lyssnar på det mesta faktiskt, bara där är fart i det!

Jag ser många bloggare jag läser som förebilder/inspirationskällor (du är en av dem), har du några sådana själv?
Jag försöker hämta lite ifrån de flesta bloggar jag läser och försöker ta det 'bästa' ur deras livssätt och försöker få det till att insperera mig. Tex. så är Isabella Löwengrip en insperationskälla pågrund av hennes drivkraft och styrka (men det betyder ju inte att man vill vara henne, dock ser jag upp till henne). Hon har ett sund sätt att se sig själv på och det inspererar mycket, likadant med Elin Kling tex. som har underbar stil. Så jag har en hel del insperationskällor och förebilder innom bloggvärlden!

Favoritsysselsättning?
Hehe, skulle ljuga om jag sa något annat än att lyssna på musik! ^^ hehe
 
Favoritämne i skolan?
Psykologi torr jag. Men det är svåååårt! 

Vad vill du bli när du blir stor?
Hmm, jag har ingen aning!

Vad ska du göra efter gymnasiet?
har inget bestämmt än, men om allt går som det ska åker jag och Eli på semester till New York. Men jag har även planer på att åka som Au Pair och annars vill jag hitta ett jobb och flytta till en lägenhet!

Vad är dina fritidsintressen?
Lyssna på musik^^ haha... nä men skolan tar mycket tid och likaså körningen just nu.

Hur ser en vanlig dag för dig ut? T.ex nu när det är lov::)
Ja, det är lite olika men just nu (sover väldigt bra nu, annars ser det inte ut såhär!)
Vaknar mellan 9 och halv 10, ligger kvar i sängen ett tag, kollar ev lite film. Äter frukost mellan 10 och halv 11 någon gång och kollar tv sammtidigt. Sedan lyssnar jag på musik och sitter vid datorn, ev tar en tur till stan eller handlar med mamma. Äter något, sitter mer vid datorn och lyssnar på musik, lagar mat, äter lite till, tittar på film och lyssnar på musik, småäter en del till, lyssnar på musik och kommer väl isäng mellan 23-01 någon gång. Men somsagt, vissa dagar är jätteeffektiva och jag är igång hela tiden och vissa sitter jag bara och lyssnar på musik^^. Sedan är det ju olika om jag är i skolan!

Hur spenderar du helst en ledig dag?
Med shopping!
Annars i sängen med musiken på högsta volym!
 

Vart shoppar du helst?
Där jag hittar fina saker!
 
Drömresemål?
Nya zeland och Australien, sedan tillbaka till USA! 

Vilka tankar har du kring maten idag? Vad har du för positiva/negativa?
jag har ju fortfarande en massa jobbiga och negativa tankar kvar, men jag försöker att inte förbjuda olika livsmedel som tex. godis utan tänka att jag kan likabra passa på att kränga när jag ändå ska upp i vikt.

Vad och hur ofta tränar du?
Jag tränar inget alls och har inte gjort på tre år eller så!

Du skrev en gång tidigare (typ jan) att du tyckte köttfärs var väldigt jobbig mat...Tycker Tycker du det fortfarande, eller vad var det som fick dig att ändra dig? Några tips?
Jag tycker tyvärr fortfarande det =(


DAAAAMP!
Jag hade svarat på alla frågor, men så loggades jag ut när jag skulle posta inlägget och en del försvann. ja, sista delen av frågorna får helt enkelt komma en annan dag!
FAN OCKSÅ!
Ibland hatar jag verkligen verkligen blogg.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0