The day... what a day

Vilken dag... haha. Så glad man kan bli av att vara i skolan, det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Hehe... Efter lite sömn och en orolig natt så var jag säker på en helvetesdag, men oj så fel man kan ha!

Dagen började med en försenad buss och jag svor över kollektivtrafiken! (Men det ska jag skriva ett annat inlägg om ikväll!) Sedan kom jag lite sent till skolan, mötte Eli som inte hittade salen vi skulle vara i så vi letade tillsammans och sedan väntade en annerlunda religionslektion. Lite flums på rasten och sedan promenad till nästa lektion som var marknadsföring.. blir ärligt liiite frustrerad där eftersom vi inte riktigt kommer någon vart. Det känns som om det kommer bli panik i slutet och jag kommer bryta ihop då tyvärr, jag klarar inte den stressen och pressen. Det får mig sedan att känna mig jätteusel som inte kan bidra helt till arbetet eftersom jag då inte klarar prestera och som en jätteusel vän eftersom de andra får plocka upp bitarna jag tappar. Efter den lektion blev det ännu en promenad i det fina vädret tillbaka till skolan för Svenskalektion och sedan lunch. Ännu en promenad i solen till nästa lektion som var ntruductionen på Psykologi B. Vi spelade olika spel och det var faktiskt kul, lite annerlunda att göra med en klass som inte känner varandra (speciellt då man ska "ge andra" olika egenskaper som man tror dom har) men det var änå kul och sedan blev det promenad tillbaka till skolan för sista lektionen som var naturkunskap och av den.....minns jag inte mycket. Eli, Sofie och jag gick verkligen på högvarv, vi flummsade och var allmänt stirriga. Planerade inför fredagen och utförde mobbing mot varandra ^^ haha... Så jag lärde mig inget alls, men men. Det var en lååång dag (speciellt eftersom jag hela förra terminen hade EN lektion på tisdagar och nu har jag 5 eller 6 stycken och går i skolan mellan kvart över 8 och halv 4.)

På bussen hem ringer körskolan så nu är dubbellektion bokad till imorgon och jag han bara hem, tog en kopp té och eftersom jag var så speedad och uppe i varv så började jag fixa med maten som idag ska bli Chili con Carne och minibaguetter.

 (Förresten så tog jag bild på håret i mirse, så ni får se en bild på hur det ser ut ikväll!)

Har ni haft en bra dag?


Kommentarer
Postat av: good girl

kan du inte lägga upp en bild på dig och den nya hårfärgen :) vill jättegärna se! en som man ser dig också på och inte bara själva håret. kramkram

2009-01-20 @ 17:30:07
URL: http://goodgonebad.wordpress.com
Postat av: A -*

joo det är ju det.. tyvär och det är grymt galet och synd för folk döör i dendär sjukdomen

2009-01-20 @ 17:36:01
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: Ronja

Sv: Nej men tycker du det?:o :D va glad ja blir!

Själv är ja mer än missnöjd med mitt utseende och tar därför inte riktigt åt mig när någon säger att ja är fin.

2009-01-20 @ 17:37:11
URL: http://ronjagoode.blogg.se/
Postat av: Molly

svar: ja oja :D

2009-01-20 @ 17:43:46
URL: http://emji.devote.se/
Postat av: sarah

ja, cookie dough är lätt godast :DHAHA, en varje dag? jädrar, tjejen. du måste vara rik! jag skulle bli urfattig och tjock dessutom xD

2009-01-20 @ 17:46:53
URL: http://allaboutsarah.blogg.se/
Postat av: Frida

sv: Jag tycker bäst om mammabeckas och kenzas. Jag tycker blondinbella är för mycket,.. Har inte kollat stina-lee's på länge, får kolla upp det!

2009-01-20 @ 18:03:46
URL: http://Fridaviktoriaa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0