Terminsplan

Lite framtidsplaneringFram till torsdag då skolan börjar - Läsa ikapp i svenskaboken "Stolthet och Fördom" samt skriva anteckningar till boken. Gå igenom psykologiarbetet som snart ska vara inne samt skriva den muntliga redovisningen.

Skola - Innan januari är slut ska 4 arbeten vara inne. Psykologiarbete (skriftligt och muntligt), Svenskatenta (och bok som ska läsas), Marknadsföring och så ska projektarbetet bli klart! Sedan ska jag se till att ha en bra pluggplan under hela terminen.

Körkort - Körlektioner och teori ska pluggas så mycket det bara går, körkort ska vara taget innan februari är slut!

Vännskap - Ska spendera mer tid med vännerna och försöka vara mer social. Vännskap är något man ska vara rädd om och man ska aldrig ta vänner för givet!

Hälsa - Ta hand om mig, inte överdriva på något sätt, få in bra rytm och förhoppningsvis komma igång med lätt träning. Ta mig i kragen och gå upp i vikt så jag kan släppa den pressen.

Skönhet - Ska unna mig saker, ta till vara på små saker som kan ha stor betydelse för hur man mår och känner sig!

Ekonomi - Spara en massa pengar (iallafall halva studiebidraget) så jag kan sticka till Usa efter skolan är slut! Försöka sluta slösa pengar på kläder som jag aldrig använder!

Jobb - Försöka skaffa jobb (någon som har en ledig plats?) samt bestämma hur det blir med att starta eget!

Framtid - Au pair eller ej? camp America eller ej?


Kommentarer
Postat av: Matilda

Ska också ha läst klart Stolhet & Fördom till på torsdag... inte ens börjat! :P Vad är det för eget företag du vill starta?

2009-01-05 @ 23:38:03
URL: http://skulderbladsvingar.blogspot.com/
Postat av: sarah

Jag kanske ska kanske också sticka o jobba på camp america:D

2009-01-06 @ 08:31:13
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: Tea

Såg filmen (Stolthet och fördom) på lovet. Den var himla fin! :)Ska på au pair-informationsmöte på lördag :). http://www.culturalcare.se/default.aspx

2009-01-07 @ 12:05:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0