Slutkörd


Jag är körd, heelt slutkörd för att vara mer exakt. Så trött och fullkomligt utmattad efter en lång dag. jag har varit hemma i ca en timme och hunnit äta lite. Idag blev det kokta winerkorvar och bröd och efter det satt mamma, brosan och jag kvar och snackade en del och skämtade ^^ hehe.... Trevligt trevligt, men tyvärr mår jag inget bra alls idag, riktigt tråkigt tyvärr, men men. Mensvärk är inget kul och speciellt inte när det gör såhär ont och bidrar med en enormt huvudvärk.


Dagen började segt idag vill jag lova, heldöd tog jag mig upp halv 7 i morse och kvart över 7 tog jag bussen till skolan. jag var såklart jättetidig men jag hade inget val så in i affären och köpte cola och sedan åt jag frukost på skolan, jag hade nämligen ingen aptit så tidigt på morgonen så jag tog med mig två mackor som jag sedan satte mig i en soffa i mörkret och åt, med iPoden i öronen och huvan på jackan högt uppdragen. Men jag kännde ändå ingen av dom som var där och eftersom detta är ett individuellt val så var jag den enda ifrån min klass som valt denna kursen (jag hade inte heller den som första val, men jag fick tyvärr inte det jag vill ha). Turism och resor verkara vara en "sådär" kurs så jag ska ge det ett par lektioner och annars försöker jag byta till styrketräning! Sedan blev det tillbaka till skolan för projekttid och sedan promenad tillbaka till lokalerna för marknadsföring, vi jobbade dock med projektet här med. Tillbaka till skolan för lunch och sist aktiekunskap. Sedan dubbel körlektion vilket faktiskt gick mycket bra vilket var sköööönt. En riktigt kul lektion, dock var det så gymr dimmigt ute!

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan måste jag plugga som bara den =( Jag ska försöka bättra mig lite med bilder och updates, men det är så mycket i skolan just nu att jag aldrig har tid :( Hoppas ni har förståelse för detta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0