Skitdag

God eftermidag! Jag har nyss kommit hem från skolan och har kokat mig en kopp te som jag nu sitter här i sängen med. Min dag har varit allt annat än bra. Försov mig i morse, missade bussen, brosan hade tagit cyklen vilket gjorde att jag fick vänta på nästa buss = kom försent. Sedan dryg förläsning på organisationen. Ända bra var väl att Naturkunskapslabben var ganska kul, kall, men kul och dte var tyvärr sista lektionen med vår Nk-lärare som nu ska ha barn =( Vädret suger dessutom och jag har ångest inför middagen. Låter som en toppendag va? Nä, inte precis...Däremot har jag och Sofie haft ett par trevliga stunder idag vilket ska värdesättas högt!

Påväg till busstationen i morse träffade jag iallafall min mellanstadielärare, så vi fick en liten pratstund vilket var väldigt trevligt. Jag står näligen fast vid att min tid i mellanstadiet var den bästa tiden i skolan ever. Läraren var den BÄSTA och klassen var underbar. Det går inte att förstå om man inte själv har upplevt det, men det var något alldeles extra kan jag lova. Hade önskat att vi fick mer tid att prata, men vem vet... vi kanske ses igen?

Nej, jag vill allmät bara att dagen ska ta slut, jag vill glömma att den har existerat. Jag hatar dagar som detta, jag hatar dagar som bara består av skit!

Hoppas att eran dag har varit betydligt bättre än min och att ni mår bättre än jag idag!

Ibland är allt bara en oklar skugga som man vill fly från!

Kommentarer
Postat av: Martina

Hej:)Jag skulle också vilja ha på insidan av handleden, antingen stjärnor, såna svarta med skugga eller så vill jag ha Hello Kitty-katten, haha. Är helt såld på den med=)Precis som du säger så lär det nog kännas en del..men blir man nöjd så är det nog värt det;)

2009-01-09 @ 18:27:54
URL: http://missisnorth.blogg.se/
Postat av: Anna

Alltså, det måste varit något underligt med den här dagen... Alla på Idun var helt off och lite sura/irriterade också. Vi kan skylla på vädret. :)ta hand om dig <3

2009-01-09 @ 18:43:51
Postat av: Kakan

Receptet ska absolut ut. men kokboken blev kvar hemma hos mamma och pappa. om drygt en vecka är jag där igen. påminn mig så ska det komma ut!hoppas du får en bättre kväll än vad dagen har varit.

2009-01-09 @ 19:06:56
URL: http://ryggbiff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0