Seg.trött.utmattad.

God eftermiddag!
Jag kom hem för en liiiten stund sedan och jag har hunnit ta lite knäcke och te och myst ner mig i soffan. Jag är så trött, så sjukt utmattad, men nu är jag hemma iallafall.

Första dagen i skolan med andra ord idag. Första lektionen var organisation och ledarskap, fick tillbaka proven och gjorde lite övningar (damp för att jag var två poäng från mvg, jag är alltid på gränsen!) Missnöjd som vara den! Sedan var det psykologi och där bara fratade vi en massa eftersom jag var klar med mitt arbete. Sedan naurkunskap där vi fick tillbaka labbrapporter (mvg -, minuset var där att vi hade en del av en informationen som skulle vara i inledningen, under metoddelen. Fan också!) och sedan fick vi tillbaka grupparbetena på saltet. VG fick vi där så det är jag också en aning missnöjd med. En del 'lek' blev det också och där vann min grupp iallafall^^ haha, alltid något!

När vi sedan satt och åt lunch så får vi reda på att vår Svenskalektion är inställd, damp eftersom jag hade ställt in en av mina körlektioner för att vi skulle ha den lektionen. Men jag gick iallafall till körskolan och gjorde teoritester, gick inget bra alls och körlektionen sedan gick inte heller så bra. Så ja, min dag har INTE varit bra. hade dock trevligt med tjejerna i skolan, men annars har dagen sugit!

Vad har ni hittat på?

Kommentarer
Postat av: sanna

Jag tycker du ska vara jättenöjd med dina resultat, men det är klart man blir besviken när man är så nära MVG :) Men jättebra jobbat!

2009-01-08 @ 17:40:15
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Good girl

Kom ihåg att VG är väldigt bra resultat det också! men att det är irriterande när man är så nära MVG är ju självklart, men missnöjd tycker jag inte du ska vara. kram :)

2009-01-08 @ 18:08:17
URL: http://goodgonebad.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0