Provuppkörning nästa

Godkväll!
Nu är jag hemma igen efter en intensiv dag och jag har nyss ätit ett par mackor och druktigt lite té tillsammans med familjen. Skolan började ju sent idag och det blev två onödiga och tråkiga lektioner. Turism och resor och sedan en Filosofilektion där vi fick jobba med arbetet på frivillig plats typ. Vi fick typ inget gjort vilket var störigt, men men.... Sedan kan jag ju även meddela att jag haftar Filosofi! Jag är ledsen men jag pallar verkligen inte med sådant skit som "Hur många gånger kan man dela en krita?!".... OHHH, det kommer att bli en helveteskurs vill jag lova!

Sedan blev det teoritester på körskolan som skulle göras och sedan körlektion... Finnemang gick det och nu är en provuppkörning bokad (En provuppkörning är som en riktigt provkörning, men med en lärare som man inte har kört med innan från körskolan. Denna lärare bedömmer sedan om man är redo att köra upp och annars bestämmer man hur många lektioner till som behövs. Detta gör man för att fler ska klara den ordinarie uppkörningen och för att eleven ska få reda på vad hon/han behöver öva på inför den riktiga uppköroningen) Jag är skitglad för detta och efter min körlektion så övningskörde jag hem med mamma och det gick superduperbra.

Så en full dag har det varit kan man väl säga och nu ska jag rätta min svenskatenta och skicka in den och efter det blir det mys i soffan med raspberry-choklad och 90 210 på tv:n. Klockan halv 7 imorgonbitti ska jag vara på körskolan och göra min halkkörning! Så jag hoppas ni håller tummarna för mig!

Vad gör ni denna kväll?

Kommentarer
Postat av: Molly

åh vad gott med choklad.. hur kommer det sig att du gillar mörk choklad mer än ljus? :)

2009-01-26 @ 20:36:28
Postat av: Amanda Constance

ååh, jag älskar mörk choklad. <3

lycka till på körskolan!

2009-01-26 @ 21:03:31
URL: http://amandaconstance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0