Oro utan grund

Idag blir det inget vettigt gjort här vill jag lova och jag tror inte ens att jag kommer palla ta mig ut på ne promenad i det fina vädret, but thats life helt enkelt!

Mamma och jag var och handlade här i förmiddags. Vi diskuterade lite om maten nu när brosan och jag är själv hemma och hon säger att hon är nervös för det, men hon vet inte varför. Det är lite som när jag får ångest ibland, jag vet inte alls var den kommer från och precis likadant var det med mammas känsla här i förmiddags. Det märks så tydligt att något är fel, men det är också skönt när hon berättar vad som bekymmrar henne. Dock är det svårt att veta hur man ska lösa det när hon inte har något att 'grunda' sin oro på om ni förstår vad jag menar? Jag vet att hon är rädd för att vi inte ska klara detta med viktuppgången själv, nu när jag inte gå på behandling någonstanns, men jag vill klara det. Jag vet att om jag bara klarar hålla modet uppe så går det. Jag försöker iallafall få henne till att lugna sig och jag säger att vi ska klara detta, för det ska vi göra! Jag tvingar också mamma att lova att resan till småland ska bli en 'scottlandsresa' med andra ord en resa som inte ägnas åt att diskutera mig och brosan. Utan en resa då dom får njuta! Jag hoppas deras resa blir precis så bra som dom förtjänar och att spendera ett par dagar i stugan i skogen med promenader och grillning tror jag är bra för dom!

Efter handlingen slänger jag mig i soffan och ytterliggare ett par vänneravsnitt kollas på, mamma & pappa sticker iväg och lite mackor äts till lunch. Jag och brosan har en trevlig stund helt enkelt. Nu sitter jag här med en cola - plus- vitaminer. Mymsigt som bara den och jag antar att det blir en tur tillbaka till tv:n om en stund!

Har ni haft en bra dag?

(fortsättning på årsresumen och svaren på frågorna från frågestunden kommer ikväll!)

Kommentarer
Postat av: Fanny

Klart det kommer bli en suveräään fest <3 Helt klart!! Du är välkommen och tack så himla mycket! Klart jag ska försöka titta förbi! :D Ska du ha den i staffansstorp? Såklart vi kan ses imorgon eller på lördag :D Jag kan <3 Det var längesen nu! En fika blir myyyys <3 Hade varit kul och åka till malmö eller nåt :) Haha. PUSSS

2009-01-01 @ 15:42:42
URL: http://beautifulflower.blogg.se/
Postat av: Fanny

Och du kommer klara viktuppgången och att gå den friska vägen <3 DU är stark och du har ju alla medel för att klara det nu!! Nu är du ju fri från behandling, se de så istället, att då får du välja själv och då hoppas jag att du väljer den friska sidans kloka val <3

2009-01-01 @ 15:43:52
URL: http://beautifulflower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0