Obehagligt!

Nu har jag lugnat ner mig lite smått igen.
Jag var riktigt riktigt förbannad och ledsen innan, tårarna forsade ner och jag viste inte vad jag skulle ta mig till. Så jag satte på mig mina nya träningspyxor, mina träningsskor och en hood-tröja och sedan satte jag musiken i öronen och gick ut på en snabb runda. Det regnade ute som bara den, men jag sket i det, jag bara gick i rask fart.


(innan jag begav mig ut i kylan och regnet)


Ca 20-30 minuter senare kom jag hem, kall som en frysbox och alldeles blöt, sprang ner i duschen det första jag gjorde (AJ, AAAAAAJJJJJJJ, AAAAAAAAJ säger jag bara. varmt vatten mot iskall kropp gör ONT!) När jag stod där i duschen började jag må jätteialla och det kändes som om magen vändes ut och in. Det kändes riktigt som om jag skulle spy så jag la mig på massagebänken och blundade ett tag. Trodde det var bättre så jag gick upp i handduk och skulle göra gröt (tur att jag redan hade hällt upp gryn och vatten och det nu bara var att sätta in dne i micran) men när jag står där börjar det komma prikar framför ögonen och set svartnar helt, blir alldeles svimfärdig och försöker då ta mig till soffan för att lägga mig ner. Där får jag ligga ett tag innan jag kan resa mig upp igen, går och klär på mig mjukiskläder och sätter mig och kollar tv. Fick i mig lunchen också som var gröt med kanel och sojamjölk samt en macka med mjukost och gurka. Men gudars vad obehagligt det var, jag har ingen aning om varför det skedde heller!
Har det hänt er någon gång eller vet ni vad det kan bero på?

Nu sitter jag här och lyssnar på muisk i sängen, varvar ner efter allt och dricker en iskall Cola light "plus"vitamins- Riktigt mymsegott och sammtidigt sitter jag och drömmer mig bort. Jag vill så gärna tillbaka till Usa igen och jag tänker alltis på resan i sommras när jag dricker denna colan!

Jag ska försöka få pluggat lite idag också och om det slutar regna ska jag kanske (om jag orkar) sätta mig på cyklen och åka ner till byn och handla godis eller om jag är riktigt sugen på film till ikväll så cyklar jag den extra biten till videobutiken och hyr en film jag kan se under kvällen.


(Mina nya träningsbyxor!)


(Som har en satsig gul rand längst ner!
Nu är det bara regelbunden träning som fattas, haha.. fast jag hoppas ju att det också kommer innom det närmsta!)

Kommentarer
Postat av: Anonym

kan vara att man har ett för lågt blocsocker eller att du reste dig från massage bänken för fort så att blodet inte hann upp till huvudet?Brukar hända mig på morgonen när jag går upp ur sängen lite för fort.Kram på dig :)

2009-01-03 @ 15:16:07
URL: http://tjugosexnollnio.blogg.se/
Postat av: Anonym

Brukar hända mig. Om du fryser och duschar jättevarmt, så det blir en stor skillnad för kroppen, så får du jättelätt vätskebrist och då blir det så!

2009-01-03 @ 16:13:12
Postat av: elli

2009-01-03 @ 16:18:20
URL: http://ellinorak.blogg.se/
Postat av: elli

oops..kul att du gillade det:D

2009-01-03 @ 16:18:31
URL: http://ellinorak.blogg.se/
Postat av: Kate

Brukar också hända mig när jag legat ner länge och sedan ställt mig upp eller efter att ha ställt mig upp efter att jag tagit ett bad. Jag tror att det har någonting att göra med dålig blodcirkulation.

2009-01-03 @ 17:22:39
URL: http://locomosquito.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0