Mot stan

Mycket som händer nu...
sarah ringde och frågade om jag inte ville möta henne i stan nu vid två så jag har slängt på mig kläderna och ska snart gå till bussen. present till en av hennes vänner + träningskort till mig ska fixas och sedan ska jag åka till mamma och övningsköra. ikväll kommer mormor och min moster hit och skidresan ska planerats.

Fick dessutom ett sms av en mycket lycklig Emma som nyss haft sin första körlektion med sin nya lärare. Hon trivdes inte med sin gamla (samma person som jag hade, nivet han som var elak och oförskämmd) så Emma har bytat och har nu samma som mig och hon var jättelycklig efter lektionen och tycte det hade varit sååå kul och allt. Jag är så glad för hennes skull att hon bestämmde sig för att byta!

Vi hörs senare!

Kommentarer
Postat av: Leia

Ha så roligt på stan =)

2009-01-28 @ 13:47:59
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Ida Hjortsberg

27/1-2009 startar en tävling om 6 stycken vinster, från Max Factor. Det är HELT gratis att tävla, du behöver bara kommentera blogginlägget. Fast glöm inte att skriva i den E-post annars kan jag inte nå dig om du vinner tävlingen. Var noga med att kolla din E-post Tisdagkväll, för får jag inget svar inom 48 timmar så går vinsten till nästa person. För då kommer jag att behöva din adress, för att skicka vinsten till dig.Tävlingen avslutas klockan 18.00 Tisdagen den 3/2-2009Du behöver inte betala portot eller något bara att tävla och ha chansen att vinna!Var med och tävla och lycka till, ha det bra.Kramar Ida Hjortsberg (SmyckeTillVerkare)

2009-01-28 @ 15:11:44
URL: http://www.nogg.se/smycken

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0