Matdag

Om ni inte fattade det (som ni tydligen inte gjorde) så åt jag såklart dessa laktostabletter på kvällen för att kunna anjuta chokladen sista dagen innan jag skulle sluta med sådant!
Ibland blir jag bara så trött!
Detta var första OCH sista gången jag skriver hur en dag ser ut eftersom många av er INTE kan hantera informationen och se det utifrån var JAG är i detta läget och utifrån när jag vaknade osv.Godkväll!

Nu sitter jag här och äter kvällsmål. ett kvällsmål som absolut INTE behövs efter 220g gram choklad, men jag försöker "överdriva" eller vad man ska säga! Har haft en bra matdag idag närmligen och försöker få ett bra slut också! det är lite småjobbigt, det ska jag erkänna, men jag försöker att ignorera det!

Jag får sååååå mycket frågor varje dag om hur mycket jag äter om dagarna osv. Ofta väljer jag att inte skriva det men är stolt över dagen så jag tänkte skriva här hur det har sett ut idag!

Frukost:
Två mackor med soyamjukost, gurka och örtsalt. vaniljte och fun light

Lunch:
Gröt med soyamjölk
Macka med soyamjukost, gurka och örtsalt
Cola light plus vitamins

Middag:
Tortillapizza och sallad

Lördagsgodis:
220 gram choklad (vit och mörk)
1 flaska sprite zero

Kvällsmål:
hårt tunnbröd med soyamjukost, hurka och örtsalt
knäcke med samma pålägg
en smaksatt riskaka
vaniljte med skummad soyamjölk
lite flingor från kartongen ^^ haha

Imorgon ska det också bli en bra dag!
Så det så!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Om du inte ska äta mjölkprodukter bör du undvika även vit- & mjölkchoklad. De kan spela magen rejäla spratt, tyvärr.

2009-01-04 @ 08:21:11
URL: http://rebeccaskitchen.se
Postat av: .

Nej, fortsätt ät chokladen du. Däremot så om du är överkänslig mot laktos så finns kan du köpa lactrastabltetter på apoteket. De är receptfria och innehåller det enzym (laktas) som man saknar (eller har brist på) när man är överkänslig. Man tar en tablett till maten och man slipper allt vad magproblem heter. Med andra ord, du kan njuta av vad du vill.

Vill också skriva att jag läser din blogg varje dag. Du är helt underbar, du inspirerar verkligen folk till att bli friska. Det är ett nöje att läsa det du skriver.Keep up the good fight!Kram

2009-01-04 @ 08:29:53
Postat av: sarah

Om du gillar vit choklad MÅSTE du testa en vit choklad med pistagenötter i från amedei. Så sjukt god!

2009-01-04 @ 09:32:27
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jag menar INTE att du ska sluta äta choklad. För guds skull, det är ju världens bästa livsmedel! Men om du väljer bort mjölkprodukter i övrigt för att se om du är känslig mot laktos kommer det bli missvisande resultat om du fortfarande äter choklad med mjölkpulver. Laktastabletter hjälper inte för alla, tyvärr.

Det finns mjölkchoklad på sojamjölk, och det finns mörk choklad som är mild i smaken. Testa förslagsvis det istället.

2009-01-04 @ 09:46:10
URL: http://rebeccaskitchen.se
Postat av: Miste

Bra du:) Tänkte bara på en grej, du äter rätt mycket sötningsmedel...det kan orsaka rejält med magont:/

2009-01-04 @ 09:53:28
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: Anonym

Helt ärligt så var det INTE någon bra matdag. Varför tex göra uteslutandet med laktos halvdant. Finns ju inget syfte med det då?Massa läsk och annat sötningsmedel som sagt katatstrof för magen.

Dåligt med proteiner. Tycker att du ofta äter väldigt dåligt under dagen för att "spara" dig till kvällen. Inte bra och dina mängder är ju groteska på kvällen. Byt ut chokladen mot riktig mat.Lycka till

2009-01-04 @ 10:05:56
Postat av: Matilda

Rebecca, jag tycker du äter grymt bra! Hejja!

2009-01-04 @ 10:53:14
URL: http://skulderbladsvingar.blogspot.com/
Postat av: tiger

Läste ditt inlägg om kommentarerna på detta inlägget. Och du; bry dig inte om vissa kommentarer, folk älskar att påpeka hur folk med ätstörningar äter. Och jag ser inget fel i hur du äter, ät som du ska för att må bra och strunt i vad folk säger om det sålänge dom inte "vet" hur det ska vara. Det enda du behöver lyssna på är din kropp... Kämpekramar! / Tiger

2009-01-04 @ 12:05:05
URL: http://tigerunge.blogg.se/
Postat av: magda

bry dig inte om folket!! du vet ju själv vad du mår bra av och avd du vill äta. keep on fighting tjejen!!

2009-01-04 @ 14:12:21
URL: http://killmissamerica.blogg.se/
Postat av: Jess

Tycker det ser ut som en bra matdag jag :D Kanske lite lite proteiner men det här är ju bara EN dag du skrivit ner..jag försöker få i mig massa protein varje dag för jag har alltid haft svårt för just det ^^ (: Idag har jag ätit frukost/lunch (1 smoothie, 1 macka. vaknade 12 haha) middag (1 ciabattabröd, matig soppa med keso, 1 glas mjölk) och nu ska jag käka en sockrig risifrutti (yeaah där kan folk ha nåt att gnälla om) och stekt tofu. och sen kommer jag äta mitt i natten ve och fasa för jag är jämt vaken till typ 3 och då hinner jag bli hungrig flera gånger om fast jag äter under kvällen (: Du frågade ju i ett inlägg om hur folk gör när dom är vakna till sent på natten...jag har också funderat på det men kommit fram till att man ska äta på natten om man blir hungrig :D I gengäld brukar man ju sova lite längre på morgnarna också och kasnke slå ihop frukosten och lunchen. Lång kommentar men vafan. Kroppen signalerar när man behöver mat genom hungern.. (nåväl, när man kommit igång med att äta så signalerna fungerar som dom ska igen då..) Kram på dig!

2009-01-05 @ 19:18:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0