Magra bröstben

Idag när jag stod i provrummet så såg jag verkligen hur mager jag är över bröstbenen. Jag ser normal ut typ från under brösen och ner, där tycker jag inte alls att det syns att jag har varit kraftigt underviktig, men på bröstbenen och axlarna tycker jag att det seer hemskt ut. Alldeles för benigt och det är inte alls snyggt, speciellt inte om man ska ha tubtopp eller halterneck!

Ibland önskar jag att man kunde bestämma var det 'extra' skulle sätta sig, nu är  det tyvärr inte så och just på bröstbenen är det väldigt svårt att få det extra att sätta sig. Hade man bara vetat att det var där det jämnade ut sig när man gick upp i vikt, så hade det inte varit något problem, men det är just för att allt sätter sig på magen och låren som det är jobbigt ju, det sätter sig alltis där man inte vill.

Någon som förstår hur jag menar?

Kommentarer
Postat av: spiderchick

jopp... jag förstår

2009-01-02 @ 21:25:28
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: C

förstår. jag hatar att det sätter sig på låren!

2009-01-02 @ 21:28:27
URL: http://carolinahoglund.blogg.se/
Postat av: Lissie

Jodu, jag vet. Man borde få placera vikten lite där man själv vill, det vore inte så dumt :)

2009-01-02 @ 22:13:51
URL: http://thinline.blogg.se/
Postat av: Kate

Har ett snarlikt problem. Jag är nöjd med hur jag ser ut på överdelen av kroppen, men låren och nedåt...uhh...

2009-01-02 @ 22:23:23
URL: http://locomosquito.blogg.se/
Postat av: Kate

Jag har dock hört någon gång att "extrafettet" som tas först och främst när kroppen behöver energi är från överkroppen, och sist från låren. jag vet inte om detta är en myt däremot.

2009-01-02 @ 22:25:43
URL: http://locomosquito.blogg.se/
Postat av: Don't mind me

Ja, förstår verkligen. Det jag har gått upp under året har bara satt sig "nertill", inte så kul. Men man kan inte ändra kroppens konstitution, det är bara att acceptera.

2009-01-02 @ 23:58:48
URL: http://dontmindme.blogg.se/
Postat av: Tépåsen

Jag har (haft) samma problem men om du går upp den sista biten, fortsätter äta som du ska och håller vikten så borde det jämna ut sig så småning om eftersom det "extra" oftast sätter sig jämnt över hela kroppen när den har stabiliserat sig. Men det är såklart inte helt säkert att det blir så eftersom alla människor ser olika ut men kolla på hur du såg ut tidigare så får du kanske en liten aning om vad som är normalt just för din kropp:)

2009-01-03 @ 00:04:50
URL: http://tepasen.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh, fattar precis. Känner att vikten är okej men att det vore härligt att "omplacera" det lite. Det är ju väldigt olika från person till person var det sätter sig (mitt sätter sig typ bara på magen). Men även från gång till gång om jag går upp/ner sätter det sig på olika ställen, skitstörigt!

2009-01-03 @ 02:08:49
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: Ambika

Jag har fått lära mig att det oftast sätter sig på "dumma" ställen till att börja med. När kroppen har återfått sin normalvikt och legat där ett tag så förändras det ofta och det omfördelas. Så fungerade det för min del. Det gäller att stå ut och vänta bara, tyvärr. Kram :)

2009-01-03 @ 09:22:43
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: Cornelia ♥

Skrev ett exakt likadant blogginlägg för inte alls längesen. Det är skitjobbigt ja! Inget vill sätta sig på överkroppen... grr!

2009-01-03 @ 09:31:10
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Matilda

Detta är helt normalt för alla! Jag har ingen ätstörning men min kropp ser precis likadan ut; smal upptill och inte lika smal nertill. Men det är så kroppar behöver se ut.. :)

2009-01-03 @ 11:38:57
URL: http://skulderbladsvingar.blogspot.com/
Postat av: Anna

Haha, jag är ett levade exempel på att det "sprider" sig senare. De sista kilona jag gick upp flyttade sig upp till brösten faktiskt, när kroppen vant sig och tagit allt till de ställena de ville först som rumpan och låren ;) Jag tror, att om du bågar gå upp dina sista kilon, så sätter de sig där du vill med tiden ;)Glömde svara: klart vi får ses på en fika någon dag, =) kram

2009-01-03 @ 12:11:36
Postat av: Emelie

Jag håller med dig, det är jobbigt att inte kunna styra sin kropps utveckling. Men tänk såhär, att det är de här som gör dig till den du är. Det är så din kropp är skapad. Nu när jag går upp i vikt sätter sig det mesta på låren, och tänker jag tillbaka till när jag var normalviktig var det just kring låren jag var störst. Varje kropp är unik, och varje kropp är lika vacker.

2009-01-04 @ 10:06:35
Postat av: Mikkis

Jag skulle vilja att allt mitt extra hamnade på brösten (som är minimala) istället har jag breda höfter. Men jaja, alla har vi vara brister. Det är det som gör en speciell och enligt mig gullig. En perfekt människa vill man ju inte vara med för då känner man sig själv jättedålig. Alltså skulle inte andra vilja vara med en om man vore perfekt.

2009-02-06 @ 15:20:30
URL: http://mikkilicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0