Life sucks.

Jag sitter här och kollar film, fortfarande i pyjamas. sängen är obäddad och jag är allmänt opepp. Det strular med träningsställen och det känns som om jag aldrig kommer ta Körkort! Allt går emot mig, har dessutom mycket arbeten i skolan, projektarbetet ska snart vara klart och likaså 100 andra arbeten. Jag är sugen på en massa sötsaker och konstiga saker heeela tiden och jag äcklas utav tanken på mat. Ja, livet suger! Dessutom ringde mamma och fråga om det var något speciellt jag ville hon skulle handla och det fanns så mycket att jag glömde det jag meeest ville ha... ..... rullemackor! =(


Vad hittar ni på?

Kommentarer
Postat av: Matilda

Vad är det som hänt med SATS? Måste rekommendera Friskis & Svettis annars, men det kanske ligger dumt i Lund. Sen körkortet... jadu - det är BARA ångest. Jag håller på att kämpa med mitt också, och det känns som om jag kommer ingenvart.. Försök att inse att det inte är hela världen med körtkoret. Jag har nu satt som mål att ha det innan september & det skulle vara en bonus om jag hade det till sommaren. Du tar ju studenten i vår, så sen kommer du ha tid att lägga ner på körkortet.Krya på dig :)ps. Skulle det inte vara underbart om ICA hade hemkörning på rullbröd?

2009-01-14 @ 17:25:07
URL: http://skulderbladsvingar.blogspot.com/
Postat av: Ellinor

vad är rullebröd? aldrig hört talas om.

2009-01-14 @ 17:48:14
URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Sophie

Åh, vilken underbar tröja, så mysig den ser ut :D var har du köpt den? :)

2009-01-15 @ 00:00:54
URL: http://nittioelvanitton.blogg.se/
Postat av: sandra

Kom att tänka på en sak. Det e inte konstigt att så många unga tjejer får ätstörningar och anorexi. Det råder ju hälsohysteri i vårt samhälle. Till och med vanlig husmankost anses ju onyttig och fel nuförtiden. Tex är det ju det budskapet program som "Toppform" och "Du är vad du äter" ger. Pizza och Mc Donaldsmat är absolut förbjudet. Och ungdomarna ska sluta med godis, chips och choklad enligt Blossom och kocken i "Toppform". Jag blev rätt upprörd av det programmmet. Särskilt eftersom de vänder sig till barn och ungdomar. Det är sjukt att barn som växer ska tänka på allt de stoppar i sig och utesluta många vanliga maträtter och livsmedel. Jag tror det lätt kan skapa en fixering vid mat hos många unga. Barn är ju trots allt väldigt lättpåverkade. Jag tycker också det är fel att tvinga alla ungdomar att sporta varje dag. Alla gillar inte sport. Varför kan man inte låta barnen få välja sina fritidsintressen själva? Varför inte acceptera att alla inte är idrottsintresserade? Vissa unga har andra intressen än idrott. Tex musik, instrument, djur, dataspel, umgås med kompisar osv.

2009-01-15 @ 00:04:29
Postat av: sandra

Ps. vad tycker ni om hälsohysterin i dagens samhälle? dvs i tidningar och på tv? Och vad tycker ni om program som Toppform och Du är vad du äter? Att vuxna människor går på diet, motionerar hysteriskt och är extremt nyttiga är en sak. Men att påverka barn och ungdomar med sin livsfilosofi är bara fel och leder till anorexi och ortodoxi hos barn och unga. Det e vad jag tror iallafall.

2009-01-15 @ 00:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0