Kommentarer

Jag har varit duktigt och cyklat till byn i kylan och köpt minibaguetter som vi ska ha till middagen, sedan har jag kommit hem och förberett maten som nu står och puttrar på spisen. Chili con chicken med choklad&chili-hint kommer att serveras tillsammans med nybakade varma minibaguetter. Receptet kommer såklart sedan.

När jag skulle ta ut sporna efter matlagningen så märkte jag att lockate på soptunnan hade frusigt fast. GREAT! *not*, ibland blir jag bara så trött^^ haha... iallafall så har jag avnutit min sista plus-vitmains cola och nu så ska jag nu sätta mig med psykologiarbetet som jag verkligen inte fattar ett skit av. Men men, jag måste försöka för betyget hänger på detta arbete.

Sedan vill jag bara säg tack för erat stöd ang. inlägget jag skrev innan och missuppfatta mig inte, det är bra att ni säger vad ni tycker, alla har ju rätt till sin egen åsikt, men ibland känns det bara som om utomstående har way to much att säga om andras matvanor och speciellt då ätstördas matvanor och livssätt. Det går liksom aldrig att "tillfrsdställa" allas åsikter om hur man borde äta. och det är inget man borde försöka göra heller för antingen äter man (som Cornelia sa) för "mycket eller för lite, för nyttigt eller för onyttigt, för ofta eller för sällan". Människor har alltid så mycket att säga till om, alla andra vet alltid vad som är rätt och fel för alla människor, men sanningen är den, att inget vet vad som är bäst för just mig. Det är så mycket här i världen som föder avundsjuka och med avundsjuka tillkommer elakhet vet ni, så jag kommer från och med nu, kämpa med att ta till mig alla positiva och peppande kommentarer, alla kommentaret med tips och stöd och jag kommer ignorera och se de negativa och elaka kommentarerna som tillkommer när man tar beslutet av att dela med sig av sitt privata liv. Jag ska istället försöka se de negativa kommentarerna som en styrka. Att veta att folk som tydligt anser att jag gör såååå mycket fel i alla situationer (äter fel, rör mig fel, socialicerar mig fel osv.) ändå har ork och tid att kommentera här, måste ju vara en styrka. Jag tror att jag har byggt upp en styrka innom mig den senare tiden, en styrka som innebär en gnutta bättre självkänsla och självförtroende. Fortfarande har jag fööööör lite av denna vara, MEN för en persons var självförtroende ALLTID har varit så långt ner det bara kan komma, är denna lilla, lilla förbättring ett stort steg!

DU KAN ALLTIS BLI DEN DU VILL VARA, DET VIKTIGA ÄR BARA ATT DU LÄR DIG RESPEKTERA DIGS JÄLV OCH TILLÅTER DIG ATT VARA DEN PERSONEN DU ÄR!

Kommentarer
Postat av: Cattis

Vet du! DU är jätteduktig & jag beundrar dig verkligen! Du skänker hopp till så många människor, du visar att det går!!!:)

2009-01-04 @ 13:39:46
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: Good girl

chokladhint på maten låter spännande! och ja rebecca, du är STARK! kämpa vidare. kram

2009-01-04 @ 13:57:03
URL: http://goodgonebad.wordpress.com
Postat av: fanny

bra skrivet <3

2009-01-04 @ 14:43:53
URL: http://beautifulflower.blogg.se/
Postat av: Ambika

Du är starkare än vad du tror! Det är roligt att se att du har kommit så pass långt i ditt tillfrisknande, jag tycker att det är en stor skillnad jämfört med för ett år sedan. Kram =)

2009-01-04 @ 16:14:29
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: Linnea

Gillar din blogg, du skriver bra och är inspirerande! Kika gärna in på min blogg, gjorde den idag så den är rätt ny. :)

2009-01-04 @ 16:16:32
URL: http://wordsinmyhead.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Me like din blogg, speciellt allt rosa. Think Pink :)

2009-01-04 @ 16:52:49
URL: http://www.rebeccasblogg.se
Postat av: Anna

Då får du ta åt dig detta:

Jag tycker att du är en härlig tjej! man blir glad av dig och du är lätt att prata med IRL också. :)

Det viktigaste är att DU mår bra, inte vad andra anser är rätt eller fel. Det är trots allt ditt liv.

Ta hand om dig, sötnos! <3

2009-01-04 @ 16:58:31
Postat av: sandra

Jag tycker du verkar äta bra. Ett friskt ätbeteende. Du har kanske vissa dåliga/störda tankar kvar angående mat/vikt/kropp? Men det viktiga är ju att du äter bra. Tankarna kommer försvinna med tiden om det är det du verkligen vill. Jag hade en sväng med ätstörning för ca 10 år sedan, så jag vet att man kan bli frisk. Jag blir förbannad på folk som säger korkade kommentarer som att man aldrig kan bli frisk från en ätstörning. Hur kan man säga så om man själv aldrig varit sjuk? Vissa människor tror tydligen att dom vet allt om alla andra. suck. nä, sådana vänner kan man klara sig utan.

2009-01-05 @ 01:01:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0