Julen är borta och jag väntar på våren


Idag har det verkligen varit en lugn och mysig dag.
Vaknade först vid halv 8 av att mamma startade bilden (jag har mitt fönster åt det hållet där bilarna står & jag är jätte lättväkt), sedan lyckades jag på något konstigt sätt somna om och sov sedan till nästan halv 11. Tittade klart på filmen och vid halv 12 tiden blev det frukost, eller brunch eller vad man nu kallar det vid den tien på dygnet. Efter det blev det bloggläsning och musiklyssnande, precis som alltid på morgonen. Jag drog sedan igång och började städa ut julen lite. Tomtarna åkte ner i plastpåsar och en städning som verkligen var välbehövs genomfördes. Mamma och pappa kom hem mitt i allt vid halv 2 tiden och medan dom åt lunch så satt jag och höll dem sällskap, mamma och jag tog sedan en tur till affären och när vi kom hem så packade jag upp sammtisigt som hon började städa. Käkade något litet han jag också göra och sedan dess har jag städat klart mitt rum och haft ego-tid då jag fickade mina naglar. Det är riktigt mysgt att ta hand om sig själv när man dessutom har städat och snyggt runt omkring sig! Håller ni inte med?! Suttit framför tv och rättat psykologiarbetet har jag också gjort och nu sitter jag och hoppas på att mamma och pappa kommer hem å vi kan få lite mat här hemma. jag är superhungrig och idag serveras rester från igår bl.a. Receptet på Chili con chicken med chokladhint hittar ni HÄR och somsagt, jag tycker verkligen att ni ska testa det!

Det har dessutom varit kallt kallt kallt idag. Nu är det närmare 9 minus här i skåne, det är inte ifta vi har så kallt! Men trots denna kyla, har det varit en underbar dag. Sol och fint väder har det varit, riktigt vinterävder. Slänger man på lite snö också så är det en perfekt interdag.... Ni vill jag dock ha vår, vintern är över för min del nu!

vad har ni haft för er idag?

Kommentarer
Postat av: magda

kycklingen med chokolad låte rverkligen underbart god:)

kram

2009-01-05 @ 18:17:24
URL: http://killmissamerica.blogg.se/
Postat av: sanna

gått o blitt sjuk :/

2009-01-05 @ 19:14:36
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Haha, bloggnamnet kommer från mitt födelsedatum faktiskt 26 september :)Och jag har inget speciellt matschema precis men jag brukar bli hungrig med ungefär 3-4 timmars mellanrum så det brukar bli då det åker ner någonting.

2009-01-05 @ 19:57:51
URL: http://tjugosexnollnio.blogg.se/
Postat av: magda

varm dryck typ te med mjölk eller chokolad och bulle eller macka:) eller hemmagjord risifrutti blir nog oftast de tfaktiskt för det är så gott:)

2009-01-05 @ 20:14:15
URL: http://killmissamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0