Jag blir så j*vla trött!

Okej, en jävla massa diskussioner om matdagen.
För det första, DET ÄR NI SOM VILL ATT JAG SKULLE SKRIVA EN MATDAG. Jag får kommentarer om detta DAGLIGEN och gjorde det för ER skull igår!

Sedan, såklart att jag åt laktostabletter. Detta för att jag skulle kunna avnjuta sista dagen med choklad! För det andra så är det inget konsigt med hur jag åt. Det var LÖRDAG, alla (normla) äter lite mer godis då! Sedan är det inget konsigt med min måltidordning denna dag heller eftersom jag åt frukost vid halv 11 och lunch vid lite över två, sedan middag vid 18 tiden, chokladen (lördagsgodis) vid 20-tiden och sedan kvällsmål vid 01 tiden på kvällen/natten. Om ni nu tycker detta är så jävla konstigt föreslår jag att ni skiter i att läsa här. Det har gått 3-4 timmar mellan mina mål (inte för att jag tar tiden mellan målen, men det blev så iallafall) och det är lagom tycker jag!

Sedan kan jag ju säga att jag inte var hungrig till kvällsmålet, men för er som har missat det så ska jag fortfarande upp i vikt och jag försöker då att ta extra vilket det så även blev denna kväll!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Kämpa på gumman! Det var inget fel på din matdag. Jag tycker du är grymt duktig som äter det du är sugen på! :)

<3 <3 <3

2009-01-04 @ 10:37:26
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: Cornelia ♥

Jag tycker du är sjukt duktig :) Alla kommer ha kommentarer om hur man äter. Antingen är det för sällan, för ofta, för lite, för mycket, för nyttigt, för onyttigt.Kämpa på!!! <3

2009-01-04 @ 10:52:22
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Matilda

Försökte kommentera ett inlägg längre ner, men det gick inte. Tar det här istället: jag tycker du äter grymt bra ska du veta! Själv avskyr jag smaken av läsk, men om du tycker det är gott ska du självklart dricka så mycket du vill varje dag hela veckan! Det är du värd!

2009-01-04 @ 10:57:27
URL: http://skulderbladsvingar.blogspot.com/
Postat av: Miste

Tjejen, jag hoppas du inte tog illa upp av min kommentar.. Ville bara säga till om sötningsmedlen, då ja själv vet att jag får ont i magen om ja äter det..:( Tycker du kämpar jättebra!!

2009-01-04 @ 11:38:50
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: isa

fattar inte att folk orkar va matpoliser ;P

klart du ska ha lördagsgodis, och du var ju grymt duktig med måltidsordningen.

kämpa på<3

kram.

2009-01-04 @ 12:06:35
URL: http://isan.blogg.se/
Postat av: enmamma

Så lätt att hugga på andra hur de äter i denna äs-djungel tycker jag men försök att inte ta åt dig av kommentarerna, du kämpar på bra tycker jag och det är bra att du äter det du är sugen på och äter kvällsmål trots att klockan tickat på på kvällen för jag vet många som inte vill/vågar äta sitt kvällsmål för sent.

Kram på dig!

2009-01-04 @ 12:41:19
URL: http://enmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0