It's going great

Med tanke på hur trött jag var när jag kom hem så har det blivit en lugn eftermiddag... Lyssnat på musik, kollat film och sedan lagade mamma och jag mat. Ibland är det riktigt trevligt med sällskap i köket!

I tisdags började ju mitt "godisförbud", som inte direkt är ett förbud, mer än att jag ska försöka hålla godis och så till fredagar och lördagar. Det fungerar liksom inte i längden att äta det varje dag, det mår man inte bra över och tillslut vet man inte OM man är sugen eller om man gör det av vana! Iallafall så har både tisdagen och onsdagen gått bra vilket är sååå skönt och faktiskt en lättnad. Idag blir det ev. popcorn, mycket pågrund av att middagen var falukorv och pressad potatis och jag tycker inte att man håller sig mätt direkt på det och så har jag haft en sådan hemsk förstadag att jag förtjänar det, men det är liksom inte godis i den utsträkningen som choklad och så. Så det ansen ändå liiiite mer okej, eller vad säger ni? Dock känner jag inget sug efter popcornen vilket jag är glad för eftersom det var just det sugen jag ville bli av med!

Iallafall så är det en lättnad att inte känna den "måste-ha-känslan" inför godis varje dag.

Förstår ni vad jag menar?

Kommentarer
Postat av: carolina

jo jag förstår, men jag äter alltid mörk choklad på kvällen. vet att det inte påverkar min vikt, och jag har aldrig haft hål i tänderna så ;)

2009-01-08 @ 19:39:36
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag tror det bästa är att inte ha några begränsade dagar och dylikt. ät det du vill när du är sugen på det!

2009-01-08 @ 20:10:53
Postat av: Cattis

Jag tror att det är bra att du äter lite då & då, när du känner för det:) För att utmana dig, & inte bli "rädd! för det. Lite då & då är bara bra för själen:)

2009-01-08 @ 21:32:47
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: Umma

Jag förstår precis.

Om jag äter bra under hela dagen får jag inget godissug på kvällen, så enkelt är det. Att sedan unna sig på helgerna (plus liiite i veckan!) är bara nyttigt tror jag.

2009-01-08 @ 22:01:31
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: Magdalena

För mig är det nog lite så att när jag har förbjuda saker är det just dom man blir sugen på. Just nu har jag godis hemma som jag vet att det bara är "bra" om jag äter, men jag är helt enkelt inte sugen just nu. Jag håller med om att det är en skön känsla att inte känna godissuget:)

2009-01-08 @ 23:10:13
URL: http://magdalena.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag äter godis 2-3 gånger i veckan. Jag tycker det är lagom ofta. Äter mycket godis på helgen. Många äter ju lite godis varje dag men jag ser ingen mening med det. För jag blir inte nöjd med godis för typ 5 kr. Då blir jag bara mer sugen.

2009-01-09 @ 00:19:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0