Influensa?

Det är dött på bloggfronten idag.... jag är fortfarande sjuk och gör samma som de andra dagarna. Lysnar på musik, kollar på tv, ligger och vilar och sitter vid datorn. Jag orkar inget annat. Vi har nyss ätit mat, hemmagjord kräft- och skinkpizza blev det som även toppades med lök, vitkål, tomatsås, tomat, svamp och vitlök. Jag äcklas av all matlukt och jag måste verkligen kämpa för att få ner allt ätbart, et tar bara stopp och sedan känns det som om allt ska komma upp igen. Lillamåendet ligger och trycker i halsen och spykänslorna finns där hela tiden, men det blir aldrig något (vilket är tur eftersom jag verkligen hatar och har lite fobi för att spy) ... Tur att det finns godis & glass som jag kan hålla mig levande med, för jag tänker inte låta allt gå till spillo bara för att jag har någon form av influensa. Jag har köpt både mörk choklad, naturgodis och två olika sorters glassar som jag kan äta ikväll och det ska jag njuta av. Eller försöka iallafall, men sötsaker är lättare nu när man mår så uselt som jag gör.

Vad har ni hittat på idag? Jag slår vad om att ni har haft en betydligt bättre dag än mig, men men.... that's life!

Kommentarer
Postat av: Miste

Ja, när man är sjuk är det bara att försöka få i sig allt man kan! Tar bara ännu längre tid att bli frisk om man inte äter..kroppen behöver energi i sig för att bli frisk! När ja hade magsjuka för ett tag sen levde ja på glass å chokladbollar;) Var det jag var sugen på=)

2009-01-17 @ 19:05:01
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: [ t a k a i . b l o g g . s e ]

Kolla gärna in min allday/fotoblogg! :]

Startade den i början av januari, och vill gärna få lite respons på de bilder jag har lagt upp :*Ha en fin kväll! <3

2009-01-17 @ 19:42:59
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: hanna

vill se bild nu ! :)------------

Tävling i min blogg!

2009-01-17 @ 20:29:26
URL: http://halshammar.se
Postat av: Cattis

Bra att du ser till att få i dig mat iaf, så ska du se att kroppen kommer må mycket bättre inom kort:)

Idag har jag knappt gjort någonting faktiskt, hhe. Varit ute på promenix med hunden, handlat & ja..inte så mycket mer, hihi:)Krya på dig vännen!

Kram!

2009-01-17 @ 20:44:20
URL: http://kaktuuus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0