(Hår-) Ångest

Ohh jag slås av sådan ångest över hårfärgningen. Helt plötsligt känns det bara idiotiskt att ta bort hårfärgen som jag har nu, för jag gillar faktiskt den. MEN sedan kommer vi ju till det att jag under flera flera år har velat testa att bli mörkbrun, för egenligen tycker jag det är såååå mycket snyggare och ser så mycket frächare ut på nästan alla (få undantag såsom Olsen-tvillingarna och Blake Lively och så som jag tycker ska vara blonda) men annars tycker jag allmänt att brunt hår är så mycket snyggare. Men jag vet att jag kommer ha perioder då jag vill vara blond igen och det kommer finnas perioder då jag trivs jättebra.

Men jag anser ändå att man måste våga. Livet handlar ju delvis om att ta risker och jag känner att detta är året då jag ska bli fri från alla skit med matproblem och jag ska hitta mig själv. Vem vet om det innebär att vara brunett? Detta får bära eller brista., Antingen så trivs jag i brunt eller så får jag frammåt våren slinga/bleka det igen. Men jag ska iallafall köpa hårinpackningar  och blir bättre på att ta hand om håret!

Kommentarer
Postat av: Agnes

Snygg blogg :D

2009-01-16 @ 10:21:05
URL: http://nikonian.blogg.se/
Postat av: k

jag tror du kommer passa jättebra i brunt hår! se bara upp så att du inte låter det sitta i för länge så att det blir FÖR mörkt. bättre att låta det bli brunt först och sen nästa gång riktigt mörkbrunt kanske?

2009-01-16 @ 11:04:22
Postat av: Roxanna

Jag färgade precis håret brunt och är jättenöjd! Känns såå fräsch! :D Dessutom tror jag att du kommer passa i det jättebra också! och det är faktiskt "bara" hår och går att ändra på igen även om det tar tid. men såklart ska du göra det som känns bäst för dig. Men eftersom du faktiskt har funderat på att bli brunett i så många år verkar det ju som att det är det du vill innerst inne, ellehur? :) Tänk så här: Nytt år, ny hårfärg! haha så tänkte jag :P Och som sagt, du KAN färga tillbaka det med hjälp av slingor om du nu skulle vilja det blont igen. Jag tror ändå inte du kommer ha samma hårfärg livet ut, ellerhur? =)

2009-01-16 @ 11:46:54
URL: http://roxiee.blogg.se/
Postat av: Louise

Jag hoppas du blir brunett. Tror du skulle passa jättebra i det och som du säger, livet handlar om att ta risker ibland :)

Lycka till!2009-01-16 @ 16:05:00
URL: http://ettfrisktliv.blogg.se/
Postat av: hanna

Jag tror att du skulle passa perfekt i mörkt hår! Jag har hela livet varit blond men jag trivdes hela året jag var brunhårig, nu är jag dock blond igen. Det bästa är ju att inget du gör är permanent, eller hur ;)------------------

Tävling i min blogg!

2009-01-16 @ 20:34:00
URL: http://halshammar.se
Postat av: Billy

You go girl!

2009-01-17 @ 21:35:12
URL: http://rubyred.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0