Gårdagskväll. Fredag. Ångest

Gårdagen slutade inget bra...
Ångest, tårar, oro och fustration var hur min torsdagskväll spänderades, inte det roligaste om jag får säga det själv och idag är det dagen all ångets var över! Jag vill bara att denna fredag ska passera, att den ska försvinna och att det ska bli lördag, jag vill bara slippa denna j*vla dag rent ut sagt!

Skulle upp vid 8 idag men lyckades somna om och vaknade 25 minuter senare. Jaja, det är ändå skitväder så jag skiter i att gå till busstationen och tar en kopplingbuss här hemmaifrån. jag är ändå klart nu och sitter här med vaniljte så jag han ju i alla fall.

Idag blir det lång dag. till kvart över 3 närmare bestämmt, så jag kan få sluta tidigt nästa vecka! Känns lika bra att ta tag i labbrationen nu fast att jag inte är förren nästa fredag egentligen. Så tre långa lektioner väntar idag.
psykologi där inget kommer att göras, föreläsning på organisation och ledarskap och sedan labb om blodomloppet på naturkunskapen.. Eftersom jag ändå mår skit över dagen så känns det som jag kan lika bra spendera så mycket tid i skolan det bara år så jag slipper ångesten här hemma... Vist den kommer vara med hela dagen, så detta är en dag jag vill passerar! NUUUUU!

Kommentarer
Postat av: Ambika

Jobbigt att det blir så ibland. Jag hoppas att idag blir en bättre dag för dig. Kram :)

2009-01-09 @ 09:02:41
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: enmamma

Jag hoppas att din dag idag blir bättre och bättre. Du är värd att må bra. Kram på dig!

2009-01-09 @ 11:01:54
URL: http://enmamma.blogg.se/
Postat av: Good girl

försök göra det bästa möjlig av denna fredag :) kämpa på. kram

2009-01-09 @ 12:03:05
URL: http://goodgonebad.wordpress.com
Postat av: Louise

hemskt med såna dagar, men hoppas du mår bättre nu! kämpa vidare.. kramar

2009-01-09 @ 13:39:36
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: S

Du klarar denna dag med, det vet jag. Jag har läst igenom lite fler blogginlägg och kollat på bilder och sådant. Jag måste få säga att du är riktigt söt och du funkar otroligt bra på bild, det är inte bara det heller. När jag läser dina inlägg känner jag sorg för att någon har det såhär, medan andra inlägg verkligen gör att jag blir glad och vill äta och ja det jag egentligen ville säga är att du verkligen är en sötduktigstarktjej. Kram

2009-01-09 @ 15:11:13
URL: http://rosaspektakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0