Funderingar om kvällsmål!

Jag sitter här och äter frukost och kollar på Gilmore Girls sammtidigt som jag funderar på en sak.
Äter ni kvällsmål?
Isåfall, hur lång efter middagen blir ni hungriga och hur långt innan ni går och lägger er äter ni då? Jag bara tänkte att om man går och lägger sig vid 22-tiden kan det ju räcka med ett kvällsmål vid 21-tiden, men om man är uppe till 01 eller så på natten, bli ni inte hungriga igen? eller skjuter ni upp det vanliga kvällsmålet?

Skulle bli jätteglad om ni ville svara på detta!

Kommentarer
Postat av: Linda

Självklart äter jag kvällsmål! Inget konstigt att äta på kvällen. Äter jag middag vid 18, så äter jag kvällmat vid 21-22. Ibland kryper jag till sängs direkt efteråt eller så är jag uppe och ser på tv eller nåt. Är sällan uppe till 01, men är jag det äter jag oftast nåt mer innan jag lägger mig. Jag har inga problem att sova när jag är mätt i magen:)gar äter

2009-01-04 @ 10:42:23
Postat av: Matilda

Jag brukar inte äta ett bestämt mål på kvällen utan småäter mer. Tar en morot för att en 20 min senare steka ett ägg, 20 min senare en tallrik flingor, 20 min senare ostkaka.. Kanske beror på att jag oftast är uppe rätt länge. Men sen tycker jag att mat smakar bäst på kvällen också! :)

2009-01-04 @ 10:55:07
URL: http://skulderbladsvingar.blogspot.com/
Postat av: Miste

Ja går oftast å lägegr mig vid senast halv 11, ca 10-halv 11.. Äter kvällsmål vid 9-tiden..å då brukar det bli t.ex. risgrynsgröt m mjölk, kanle å socker, frukt å en näve nötter, t.ex. Varierar mig..;)Dagar ja är uppe längre är mer om det är nåt speciellt, myskväll, julafton, nyår..ja;) Å då blir det mer att att ja småäter under hela kvällen..t.ex. en stor påse naturgodis;)

2009-01-04 @ 11:42:19
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: Good girl

jag brukar äta då jag blir hungrig. vanligtvis vid 10-tiden om jag ätit middag vid 7. men stannar jag sen uppe halva natten så käkar jag nånting mer innan jag lägger mig. Kan inte sova hungrig.

2009-01-04 @ 12:51:03
URL: http://goodgonebad.wordpress.com
Postat av: Cattis

Givetvis äter jag kvällsmål, en väldigt bra och nödvändig rutin som hjälper kroppen att komma i balans! HEJA REGELBUNDENHET!:) Oftast äter jag middag vid 18.00, å c:a tre timmar senare ett kvällsmål, alltså runt 21.00. Det brukar oftast vara lite frukt och något macka av ågot slag, och ganska en kopp te! Lite olika det där! Om jag är uppe längre så ser jag iaf till att INTE lägga mig hungrig. Nej, då går det inte att somna! Men när man är mätt och belåten, så somnar man lugnt och sover bra sen tills nästa morgon:)

2009-01-04 @ 13:33:49
URL: http://kaktuuus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0