Fullpackad morgondag!


Imorgon väntar en full dag för min del.
Jag fick nämligen ett samtal L på körskolan vid halv 6 tiden då hon undrade om jag ville ha en eller två körlektioner imorgon, då det fanns lediga tider och jag tyckte det var lika bra att ta en trots att jag hade sovmorgon och jag egentligen hade en inbokad lektion på fredagen, men nu kunde jag avboka den och så slapp jag missa psykologin vilket är bra, så halv 9 i morgon ska jag köra igen. Sedan blir det fullspäckat schema i skolan fram till 15.35 och 17.00 blir det träning för min del. Så jag åker in där direkt efter skolan för jag hinner tyvärr inte hem imellan, men men man kan ju inte få allt. Full dag blir det med andra ord! Sedan hem och grilla korv med brosan min, eftersom pappa är i Barcelona och mamma hos någon kompis på middag typ... Kommer jag vara död i morgon kväll eller vad?!

Så när det är dött här på bloggen morgon så vet ni varför!
Nu har jag nyss avnjutit Sea salt choklad och sitter här och lyssnar på musik. Choklad är som terapi och bra för själen, den får en att slappna av och stressa ner efter en hektisk dag! Jag ska försöka komma isäng i tid idag också så jag pallar med hela morgondagen!
Vad har ni haft för er denna kväll?
Gjort något trevligt?

Kommentarer
Postat av: Carro

Hur många körlektioner kommer du ha? Det blir väl rätt dyrt till slut? Eller har du bokat typ 10-paket eller vad man ska säga? :P

2009-01-28 @ 21:08:10
URL: http://carouline.blogg.se/
Postat av: Molly

jag borde nästan testa den där sea salt-chokladen alltså! hur hög är kakaohalten? :)

2009-01-28 @ 21:51:17
Postat av: Rebecca

Molly: Tycker jag att du ska! ungefär 50% tror jag!

2009-01-28 @ 21:58:58
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Carro: jag har tagit många. men jag har haft 13 lektioner som inte har gett något alls. asså lektioner som varit med vikarier som inte har fått godkänna eller en lärare som vägrade att godkänna eleverna... så det blir dyrt, tvärr.

2009-01-28 @ 22:00:36
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Cattis

Jag har kikat på Top Model & bara tagit det lugnt ikväll!:)Den där chokladen verkar spännande! Just med saltet..låter lite skumt..hihi;)

2009-01-28 @ 22:04:02
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag har myst med kompis, film och smootie! :)Läste också det om Magdalena, så jäkla obehagligt... Andra fallet på två veckor!

2009-01-28 @ 23:26:59
URL: http://kryckan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0