Froot Loops!

breakfast by emily annNi vet hur mycket söta flingor det finns i affärerna idag, alla flingor och muslisorter är sötade istortsätt och vi svenska vänjer oss mer och mer av den söta smaken, det är helt sjukt egentligen, men vist vi behöver socker också, men kanske inte i form av söta frukostflingor som får blodsockret att stiga skyhögt och snabbt och sedan sjunka på 10 minuter igen och då inser man att man är vrålhungrig ännu en gång!

Men jag lovar er, ni har INTE smakat söta flingor förrens ni har ätit dessa färglada sakerna från USA. Froot Loops är dom även kallade och jag gissar på att namnet är ett smart sätt att lura folk. Froot kan ju lätt tolkas som "frukt/fruktigt" vilket är nuttigt, de färgglada flingorna gör ju sedan att barnen gäna äter dem. De ser ganska oskyldiga ut och de har samma from som cheerios-flingorna och dessutom kan ham hitta dom på alla hotell i hela USA. Det är en ganska tråkig flinga om jag får säga det själv, vist är dom otroligt vackra att titta på i alla sina klara färger och mjölken blir sådär läskigt färgad som man älskade när man var liten (det var ju dock av chokladflingor man kunde få det här i Sverige). Men skillanden är att flingorna är hemska och likaså den färgade mjölken som efterblir, varfär då? Jo för dessa flinor är ungefär 100 ggr SÖTARE än flingor från Sverige! Och dessutom så smakar dom bara färgmedel och tillsatser. 

Jag lovar, när min bror reagerar (och han äta gärna chokladflingor till frukost) och vägrar äta dessa för att dom bara smakar socker, DÅ HAR DET GÅTT LÅNGT!

Har ni testat dessa små söta flingor?
(Bild från Flickr)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0