Freaky Tisdag

Vad hittar ni på ikväll?
Jag har nyss satt på Freaky Friday (Vad liiiiiten Lindsay Lohan är!!!!!) och sitter här med julmust och myser med levande ljus och allt. Riktigt härligt! Jag har nyss även druktit en stor kopp varm skummad soyamjölk, toppad med kanel och kakao. Riktigt mumsigt och perfekt på kvällen!

Det var riktigt längesedan jag såg Freaky Friday, men iblanf får man bara sådana ryck att se gamla filmer ^^ haha.... Ska försöka komma säng tid ifdag också och inte soitta uppe till två-tre på natten för att sedan sova halva dagen ^^ haha...


Jag håller på att installera om min dator också, så nu har jag bara min mini-dator att anmvända, är dock glad att jag har den iallafall! Men min stora/vanliga dator behövdes verkligen rensas och installeras om så nu blir det att testa Vista istället för windos, men men... blir det inte bra så får pappa göra om det igen. Det ärr fördelen med att ha en pappa som jobbar/jobbat med datorer, men kan gnälla tills det blir perfekt!

Imorgon måste jag ha en riktig riktigt pluggdag. Känns inte precis lockande, speciellt inte eftersom jag och Matilda pratade om att ta en fika och ses en stund, men vad gör man inte, har man pluggat mer under lovet så är det bara att bita i det sura äpplet nu istället!

Kommentarer
Postat av: vanessa

jo absolut :) Skriv ett mail till mig bara om dina ideer och sånt, färger m.m :)

2009-01-06 @ 22:27:19
URL: http://vanessakarlssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0