DanceAerobic

Tänkte ta och berätta lite om DanceArobic. Det var det pass som jag närmligen var på igår och hade (för)höga förhoppningar om verkligen, och då vad det ändå inte speciellt stora förhoppningar jag hade. För mig kändes denna träningsform bara fummig, inte alls kul eller ansträngnade och sanningen är den att jag var så pass besviken på det, att jag lämnade salen efter 30 minuter för jag fann ingen mening med att var kvar då.

Jag vet inte om det har att göra med att jag har dansat otroligt mycket förr. Dessutom med otroligt talangfulla lärare som har medverkat på stora invigningar, medverkat i eurovision song contest, danst för kungen, vunnit stora pardanstävlingar i europa bl.a. och vunnit streetdance-tävlingar i sverige samt har utbildat sig på de ledande skolorna innom dans både i Sverige, London, Paris och New York. Jag är van att att bli puschad innom dansen tills det är perfekt och sitter på precis rätt takt och jag har lärt mig att inget kommer av sig själv utan man måste tragla i all oändlighet innan man sätter det. Trots mina tre års uppehåll från dansen så titter detta saker fortfarande i vilket jag verkligen inte trodde, inte såhär starkt iallafall. När jag dansar vill jag att det ska vara perfekt, jag vill ha en lärare som talar om för mig om jag gör en rörelse fel eller om jag inte sätter den på rätt takt, jag vill bli puschad för att lyckas perfekt och gårdagens pass var väl motsatsen milt talat.

Jag vet att man inte kan jämföra den dansen jag har utför innan och detta passet, jag vet att det är orimligt och inte alls samma sak, men tydligen sitter lärosättet kring den andra dansen fortfarande kvar i mig och det är inget jag kan hjälpa.

DanceArobic, vad gick det ut på då?
Jo, det började men en flummig och meningslös uppvärmning, en instruktör som står och skriker i micen precis som på gamla träningsfilmer från 80-talet och sedan börjar hon göra den konstigaste och mest takt- och meningslösa koregrafi jag någonsin sätt (och tro mig, jag har varit med om mycket) men saken var den, att hon inte visade stegen för oss eller förklarade hur vi skulle bygga på koregrafin uatn det fick man typ gissa sig till. Det hela var huxflux och skittråkigt helt enkelt. Instruktören betedde sig dessutom som om hon aldrig hade undervisat medhjälp av micen innan och tyckte det var skitkul att skrika "ohh yeee", "Britney" osv..... NEJ; DETTA PASSET BLIR INTE GODKÄNNT!

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha TACK:) kram

2009-01-30 @ 15:09:34
URL: http://KarinOlofsson.se
Postat av: Sanna

Synd :/

2009-01-30 @ 15:16:30
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Sanna

Jag tycker det är mycket mysigare med förfester, utgången klarar jag mig många gånger utan. men på studentpuben är det trevligt för där är det lugnt och bara folk man känner :)

jag ska åka skidor! (som vanligt) haha..

2009-01-30 @ 15:52:42
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: magda

åh får du träna nu?:)

2009-01-30 @ 16:40:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0