Cinnamon and Raisin

Raisin Bagel with Cream Cheese @ N.Y. Bagels Cafe by yushengJust nu skulle jag göra mycket för denna bagel. Jag satt nämligen och tänkte tillbaka på USA resan i sommras och slogs av att det var typ ½ år sedan vi var där! Var har tiden tagit vägen? Vad har hänt? Var tog tiden vägen när vi var där? Tre veckor passerade innan man han tänka efter, allt gick så fort! Det finns så mycket mer jag skulle vilja se och göra där! Tiden bara försvann och det är ont att inse att jag inte kommer känna den läntan i sommar, all spänning och allt pirr, all panering och känslan tidig på morgonen när man ska bege sig till flygplatsen och upptäka ännu ett land med familjen!

Jag minns första morgonen, vi vaknade tidigt som bara den pågrund av tidsskillnaden och när vi väl bestämmde oss för att gå ut var vi skithungriga och värmen slog emot oss som bara den. 40 grader och att vistas mitt i stan, hoooot vill jag lova!

Vi bestämde oss för frukost på satrbucks och det blev bagel med cream cheese och te. Vad börjar jag göra om inte hälla ut det VÄLDIGT VARMA téet ÖVER mina bara ben! HOT HOOOT HOOOOT. AJ AJ AJJJJJ! Snälla som dom var så fick jag en ny och när jag hade kylt ner mina knallröda och vattenbrända ben så fick vi äntligen sätta oss och njuta av frukosten.

Cinnamon and raisin bagel som var sådär perfekt seg och god! Jag hatar russin så dom får man ju pilla bort, men det är inte hela världen när baglen i sig smakar kanelbulle! Inte lika söööt, men mycket godare! Jag skulle göra allt för att få den just nu! Jag har aldrig ätit en sådan perfeklt och god bagel som där... Sveriges är inte ens i närheten av Usa:s.

Kommentarer
Postat av: Anonym

tack:) ha en fin onsdag!! kram

2009-01-28 @ 11:25:58
URL: http://KarinOlofsson.se
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

bättre saker än vadå? =)

2009-01-28 @ 12:09:58
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

ahh du kommenterade på gårdagens "dagens" och inte dagens nu är jag med! med de där djuraktivisterna...

2009-01-28 @ 12:10:33
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: carolina

finns starbucks i sverige än? :)

2009-01-28 @ 13:01:45
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Kate

CINNAMON AND RAISIN-BAGEL :D! Åt också sådana i usa, de var GUDOMLIGA.

2009-01-28 @ 17:33:26
URL: http://locomosquito.blogg.se/
Postat av: danniélla

åååå min favorit bagel! med extra creamcheese tack :)

2009-01-28 @ 20:24:09
URL: http://danniellajansson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0