Att falla i tans...

Ibland bara hamnar jag i trans... det har jag gjort nu. Jag är så trött att det inte går att beskriva, men jag går inte och lägger mig utan stället sitter jag i sängen med musiken högt spelandes och diggar till musiken. Jag sluter ögonen och drömmer mig bort.... riktigt härligt, men jag vet att jag borde sova. Men saken är den, att när jag når denna trötthetspunkt så orkar jag inte röra mig så jag kommer trolgen att sitta här fram tills att pappa kommer och ska säga god natt och prata om dagen eftersom vi inte har setts än då han jobbade länge och min kväll har bestått av pluggande och sedan slötittade på SATC..... Så hoppas han kommer snart! ^^ haha... Kommer ni också in i "trans-perioder" då ni blir trötta?

Anyway....Goood Night!

Kommentarer
Postat av: good girl

ja gud ja, jag har ofta trans-perioder. men nu kanske det kan bero på att du precis varit sjuk? det tar ju ett tag för kroppen att återhämtas...

2009-01-21 @ 22:58:55
URL: http://goodgonebad.wordpress.com
Postat av: Cattis

Jag känner igen det där. Jag tror det händer när det blir alldeles för mycket. För mycket med allt. Därför blir man helt slut, & det känns som man inte kan ta sig för något. Sen håller jag med good girl ovan, att du nyss har varit sjuk, så att det kan påverka också.

Men det blir bättre ska du se! Ha en bra dag!:)Kramar!

2009-01-22 @ 07:54:00
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Hehe det hände mig senast igår faktiskt :)

2009-01-22 @ 11:09:39
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0