7 Januari

God morgon!
Allt bra? Här är det fint, jag sitter här framför tv:n och äter frukost och dricker té. Nytt bröd idag, lingongrova...Detta är ett gott bröd måste jag säga, men det är tyvärr svårt att byta från sina vanliga bröd. Men jag har klarat det delvis iallafall.

Vad tycker ni om brödet?
Vad äter ni för bröd i vanliga fall?


Idag vaknade jag vid halv 10, jag skulle kunna sova huuuur länge som helst men jag tvingade mig attt gå upp nu, skolan börjar ju tyvärr imorgon. Det känns riktigt jobbigt att behöva gå upp vid lite i sju imorgon... ingen jag vill!

Idag blir det plugg för hela slanten och sedan ska jag ringa körskolan och se om min körlärare är tillbaka! Så det är en fulldag för mig idag kan man väl säga!

Kommentarer
Postat av: Malin

Längesedan jag åt Lingongrova nu. Mitt favoritbröd/vanliga bröd är Fazer Rågform. Jättegott med keso och tomat eller skinka på.Provade ett nytt bröd i morse, polarkraft fröig. Det var gott!!Kram

2009-01-07 @ 10:50:07
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: Anonym

brukar variera mellan hemmabakat, rågform och "rullbröd" :)Lingongrova är faktiskt mitt gamla favoritbröd, men efter att ha käkat det varje dag i typ ett år så tröttnade jag.

2009-01-07 @ 10:52:54
URL: http://tjugosexnollnio.blogg.se/
Postat av: Cattis

Lingongrova är gott & saftigt:) Men jag har ätit det så mycket förut, så jag tröttnade lite, som man gör med allt annat, hehe. Mitt favoritnröd är solrosbröd från Schultstad & Fazer rågform. Mmm:)Ha en bra dag!:)

Kram

2009-01-07 @ 11:14:33
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: Sofie

Lingongrova är gott! Gott att rosta det också tycker jag :)

Jag älskar polar extrem brödet. En annan favorit är favvisbrödet från Idun. Jätteenkelt att baka också.

Men jag har faktiskt börjat testa många olika bröd på sistone, och det är jag väldigt glad över att jag vågar. Pågen Råga var det senaste nya jag köpte. Det var helt okej :)

2009-01-07 @ 11:37:48
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: sanna

Knäckebröd äter jag! Ibland hembakat dinkelbröd också :)

2009-01-07 @ 11:48:40
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Anna

Innan kunde jag bara äta Polar Extrem men nu har jag en vecka då jag inte köpt det så tvingas äta andra bröd. Även om jag vet att "mitt" bröd kanske är nyttigare måste man faktiskt kunna äta varierat känner jag. Så har testat allt från fransbröd, Polarkakor, vörtbröd m.m och sanningen är ju att jag tycker det är godare. Kan bara inte riktigt acceptera mig själv att gilla det för den ena sidan vill äta Polar Extrem a la 68 kcal per skiva. Jobbigt men jag jobbar på det. Är fridss i kroppen/vikten men inte i huvudet, blä!

2009-01-07 @ 12:41:08
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: sarah

Äter alltid knäckebröd till frukost, har liksom fastnat för det^^ Till lunch äter jag dock mjukt o då är nog fazer rågform, fazer skivat fullkorn/solros, schulstad solrosråg och butiksbakat bake-off bröd mina favoriter! Lingongrova är helt okej vad jag minns, kanske borde satsa på det nästa gång om jag inte bakar då:)

2009-01-07 @ 16:56:17
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: Don't mind me

Har bara ätit Lingongrova vid något enstaka tillfälle, men det var rätt gott har jag för mig. Brukar försöka variera mig mellan olika brödsorter, men Smart & Gott och GI-ruta är favoriter.

2009-01-07 @ 17:28:19
URL: http://dontmindme.blogg.se/
Postat av: Sass

Jag gillar bara vitt bröd utan fibrer. Brukar äta rostmackor och kaffe till frukost eller på förmiddagen. Gillar inte fullkornsbröd. Gillar inte smaken och jag får ont i magen och i tarmarna av fibrerna i grovt bröd.

2009-01-07 @ 19:08:25
Postat av: Sass

Jag gillar bara vitt bröd utan fibrer. Brukar äta rostmackor och kaffe till frukost eller på förmiddagen. Gillar inte fullkornsbröd. Gillar inte smaken och jag får ont i magen och i tarmarna av fibrerna i grovt bröd.

2009-01-07 @ 19:09:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här!

Trackback
RSS 2.0